Gonnie en Gijsje op StapTerug naar het overzicht

woensdag 26 februari

Cinemajestic Zutphen

Dreef 8
7202 AG Zutphen
Openingstijden 10:30 uur Prijs Kinderen: €9,50
Volwassenen: €10,50
Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
Een theatervoorstelling voor de allerkleinste. Ga je mee de wereld ontdekken?
Voel het, hoor het en beleef het, allemaal prachtige emoties die we al kennen door het bekijken van een film. Nu maakt Cinemajestic het extra mooi door ook de actrices en acteurs LIVE mee te kunnen maken op het podium in de filmzaal. De theatervoorstelling vindt plaats voorin de filmzaal. Rondom het podium plaatsen ze bankjes en kussens om heerlijk neer te ploffen. Alle kindjes kunnen het van heel dichtbij zien en beleven! Extra leuk: 45 minuten voorafgaand aan de voorstelling zijn er allerlei kinderactiviteiten te doen. 

“Ik vind het fijn om alleen te zijn, want ik ontdek de wereld”
Dit is Gonnie. Gonnie is een gansje en zit bij de hooiberg. Een klein geel gansje met knalrode lievelingslaarsjes. Op een dag zijn haar lievelingslaarsjes weg… Gonnie gaat op zoek, voorbij de hooiberg en ontdekt de wereld. Daar ontmoet ze Gijsje en samen gaan ze op stap. Ze gaan op ontdekkingstocht. Welke dieren komen ze allemaal tegen? Welke geluiden horen ze? En zien ze de laarsjes nog terug?

Gonnie en Gijsje samen op stap is gebaseerd op de prentenboeken van Olivier Dunrea. Met liedjes van Ageeth de Haan beleven Gonnie en Gijsje een muzikaal avontuur voor jong en oud. In hun ontdekkingstocht komen ze er al snel achter dat niets is wat het lijkt. Zo transformeert de wereld om hen heen in een muzikale speeltuin. Een speeltuin waar iedereen welkom is om mee te spelen en te zingen. Gonnie en Gijsje gaan samen op stap. Ga je mee? In deze voorstelling zullen geen poppen worden gebruikt maar worden de gansjes Gonnie en Gijsje symbolisch verbeeld. 

Wist je dat een theatervoorstelling bezoeken heel goed is voor de ontwikkeling van je kind? Hiermee ontwikkelen kinderen namelijk hun creativiteit en tegelijkertijd draagt het bij aan de taalontwikkeling en woordenschat. Hiernaast wordt er indirect gewerkt aan schoolse vaardigheden zoals actief luisteren, meedoen en stil zitten. Maar het is natuurlijk vooral heel leuk om dit samen met je kind te beleven!

De voorstelling is geschikt voor kids tussen de 2 en 5 jaar. Tickets zijn te boeken via de roze website button.

Meer tips voor de Voorjaarsvakantie? Bekijk onze Uitagenda

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs