Pyjama ontbijtTerug naar het overzicht

woensdag 19 februari

Filmhuis De Keizer

Keizerstraat 78
7411 HH Deventer
Openingstijden Start ontbijt 9.00 uur
Start film 9.45 uur
Prijs Film: €6,50
Ontbijt: €5,50
Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
Shaun het schaap is terug met een nieuw avontuur. Ga je ook mee?
In je mooiste pyjama ontbijten en naar de film! Dat is nog eens chill in de vakantie! Voordat de film begint zorgt Filmhuis De Keizer samen met De Noorman voor een lekker ontbijt met broodjes, fruit, melk en een sapje. Dat wordt smullen! 

Shaun het schaap is terug met een nieuw avontuur, waarin hij de buitenaardse Lu-La helpt de weg terug naar huis te vinden. In de nieuwe editie van Shaun het Schaap krijgen de bewoners van de boerderij een bijzondere gast, die niet helemaal van deze wereld is…

Maak kennis met de buitenaardse Lu-La. Ze is een kleine dondersteen, erg nieuwsgierig, en heeft ongelooflijke buitenaardse krachten. Maar Lu-La is verdwaald. Wanneer ze neerstort bij de Mossy Bottoms boerderij, besluit Shaun het Schaap om Lu-La te helpen en haar naar huis te begeleiden. Alsof dat nog niet lastig genoeg is zit er ook nog een organisatie achter haar aan. Samen gaan Lu-La en Shaun op een intergalactische missie om Lu-la weer thuis te krijgen voor de organisatie haar gevangen kan nemen. Maar dat is nog niet zo makkelijk als het lijkt… Om Lu-La te helpen moet het eerste schaap over de dam en het tweede de ruimte in.

Tickets voor het pyjama ontbijt koop je via de roze button.

Meer tips voor de Voorjaarsvakantie? Bekijk onze Uitagenda!

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs