BeestenbendeTerug naar het overzicht

zondag 24 oktober
Kom kijken naar beestachtig leuke kinderfilms in de herfstvakantie bij Gigant Apeldoorn!
In de herfstvakantie vertoont Gigant elke dag vanaf 13:00 uur beestachtig leuke kinderfilms voor kids van alle leeftijden. Extra leuk: voor en na de film kun je in de foyer terecht voor gezellige knutselworkshops.

Zo kun je kijken naar Mijn moeder is een gorilla, over Jonna die in een weeshuis woont en plots geadopteerd wordt door een gorilla. Of maak kennis met de volksverhalen over De spin Anansi. Duik in Wonderlijke Werelden, een compilatie werelden die heel anders zijn dan de onze! Illustraties van prachtige prentenboeken komen tot leven in Vogelhuis Verhaaltjes.

Is het leuk als je vader clown is? Niet altijd, vindt Laura in Mijn leven is een circus. In vier korte films vertellen kinderen hoe ze omgaan met gescheiden ouders in Mijn ouders zijn gescheiden. En tot slot is daar nog The Kid, door velen als belangrijkste film uit het stomme tijdperk gezien. Deze film vertelt het verhaal van Chaplins alter ego The Little Tramp die in de Kid een sidekick vindt.

Kom je kijken? Klik voor meer informatie op de roze button.

Meer leuke uitjes voor de herfstvakantie vind je in de Herfstvakantie categorie van onze Uitagenda!

Gigant Apeldoorn

Nieuwstraat 377
7311 BR Apeldoorn
Openingstijden Diverse aanvangstijden Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kunstwerken van Papier

Kunstwerken van Papier

Bekijk toffe papierkunstwerken tijdens Paper Art in CODA Apeldoorn: van kleine kunstwerken, objecten en sieraden tot levensgrote installaties. In het Atelier kan je ook zelf aan de slag. Wij namen al een kijkje en vonden het 100% Kidsproof!

Lees onze blog!