De Weerds HertenboerderijTerug naar het overzicht

dinsdag 31 augustus
Haal tijdens de zomervakantie het Boerendiploma bij De Weerd's Hertenboerderij! (4+)
Kleine konijntjes knuffelen of de boerin helpen op de knusse boerderij. Wie wil dat nu niet? Samen met de boerin zien, voelen en ruiken de kinderen de vele verschillende dieren. De kinderen gaan gezellig helpen met het verzorgen van de dieren. Een belevenis die ze niet mogen missen.

Ze leren en zien veel van dieren en de natuur. Je gaat met leuke kleine (en grote) kruiwagens de herten voeren, de varkens verwennen door ze te borstelen en de lieve alpaca’s brokjes geven. Daarnaast de pony borstelen, eieren rapen, de pauw bewonderen en nog meer… En door de goede begeleiding, durven de kinderen meer dan er soms gedacht wordt! In de pauze is er tijd om even te spelen o.a. in het hooi of op de skelters.

Het is ook mogelijk om het gevorderden diploma te behalen voor de kinderen die al een keer geweest zijn. Het begint om 10 uur en duurt ruim 2 uur waarin de mensen van de Hertenboerderij volledig de leiding hebben, dus ouders kunnen fijn meegenieten. Eén volwassen begeleider (ouder/verzorger) is verplicht. Hieronder vind je alle dagen waarop je tijdens de Zomervakantie je boerendiploma kunt halen.

Het boerendiploma halen kan op 14, 20, 22, 27 en 29 juli, 3, 5, 10, 13, 17, 20, 24, 27 en 31 augustus.

Wil je meer weten of je direct aanmelden (= verplicht ivm maximum aantal kids!)? Klik dan op de roze websitebutton om direct naar de site van de Hertenboerderij te gaan!

Gek op onze leuke tips? Schrijf je dan ook in voor de nieuwsbrief!

Hertenboerderij

Middendijk 22
7397 NB Nijbroek
Openingstijden 10:00 - 12:15 uur Prijs € 6,90 voor kinderen, inclusief diploma, ranje, iets lekkers en een verrassing
€ 3,50 voor begeleiders
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Bijna meivakantie

Bijna meivakantie

Nog eventjes en dan hebben we weer een hele week om er lekker op uit te gaan met de kinderen. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief en zorg dat je onze leuke tips niet mist.

Ontvang de leukste tips