Bibberen op CannenburchTerug naar het overzicht

zaterdag 27 maart
Trek warme kleren aan, neem je zaklamp mee en beleef kasteel Cannenburch in winterslaap!
Kasteel Cannenburch is in winterslaap, maar hoe ziet een kasteel in winterslaap er eigenlijk uit? Dit is je kans om het te ontdekken! Je loopt door de koude, donkere en uitgestorven geheime vertrekken van het kasteel. Het is donker in het kasteel, dus vergeet niet je eigen zaklamp mee te nemen!

Met je zaklamp verken je de begane grond en verschillende dienstruimtes. Op verschillende plekken staan rondleiders die jullie iets meer kunnen vertellen over winters op het kasteel. Met de looproute kom je in gedeeltes van het kasteel die normaal gesproken gesloten blijven, zoals de zolder. Hoe cool is dat?! Grote kans dat je het letterlijk 'cool' hebt gekregen in het kasteel dus na afloop staat de warme chocolademelk klaar Bij Maarten in 't Koetshuis. Als de horeca nog gesloten is dan krijg je deze to go mee. 

TIP: Er zijn een beperkt aantal plekken per rondleiding, dus wacht niet te lang met reserveren. De rondleiding is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Klik op de roze button voor meer informatie.

Kasteel Cannenburch

Maarten van Rossumplein 4
8171 EB Vaassen
Openingstijden 13:00 en 14:15 uur
elk kwartier mogen er tien mensen naar binnen
Prijs Volwassenen: € 16,50
Kinderen vanaf 7 jaar: € 9,50
Museumjaarkaarthouders: €4,50
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Sinterklaas

Sinterklaas

De Sint mag zijn verjaardag niet zo groots vieren als normaal. Gelukkig hebben wij een heleboel tips voor een coronaproof Sinterklaasfeest!

Naar de blogs