Musical4daagse in OrpheusTerug naar het overzicht

donderdag 27 februari

Theater Orpheus

Churchillplein 1
7314 BZ Apeldoorn
Openingstijden Vier dagen van 10:00 tot 15:00 uur. Prijs €137,95 voor 4 dagen. Klik op de roze button om je aan te melden.
Word in 4 dagen een echte musicalster tijdens de Musical4daagse in Orpheus!
De Wandelvierdaagse kennen we wel, maar ken je de Musical4daagse ook al? Inmiddels is de Musical4daagse in Nederland een begrip aan het worden. Deze voorjaarsvakantie komen ze voor het eerst naar Apeldoorn! In Theater Orpheus volgen de kinderen een intensieve musicaltraining en werken ze in 4 dagen aan een echte musical. 

Ieder kind tussen de 6 en 12 jaar is welkom; ze hoeven dus niet al ervaring te hebben met zingen, dansen of acteren. Als ze er maar heel veel zin in hebben! De musical wordt zo opgebouwd dat ieder kind een stukje tekst en een solo krijgt. De musical bestaat verder nog uit groepsnummers met een choreografie. Als klap op de vuurpijl is er dan natuurlijk ook een echte voorstelling voor familie, vriendjes en vriendinnetjes. Hoe cool is het om op een groot podium in Orpheus te staan?!

Houdt jouw kind ook zo van dansen, zingen en acteren? Dan wordt dit vast een hele leuke vakantie! Inschrijven kan tot 10 februari via de roze button. Meld je snel aan want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Blogs & filmpjesAlle blogs