Nationaal TheaterweekendTerug naar het overzicht

zondag 26 januari

Orpheus

Churchillplein 1
7314 BZ Apeldoorn
Openingstijden Diverse aanvangstijden. Klik op de roze button voor meer informatie Prijs SSST! - €5,00 per ticket 
Koning van Katoren - €7,50 per ticket
Kom ook naar de familiedag bij Theater Orpheus tijdens het Nationaal Theaterweekend 2020!
Tijdens het Nationaal Theaterweekend kan je voor een klein bedrag kennismaken met theater. Op zondag is het familiedag bij Theater Orpheus. De hele dag door is er van alles te beleven in de foyer: live kinderliedjes van Broodje Aap, glittertattoos zetten, knutselactiviteiten door kinderopvang Doomijn, kleuren, spelen en lekker verkleden. Ze zouden bijna te druk zijn voor de voorstelling... Bijna dan hè, want er staan 2 fantastische vorstellingen op het programma die ze echt niet willen missen!

Bij de voorstelling SSST! nemen jullie plaats midden in het bos. Tussen boomstronken en mos kijk je naar de avonturen van drie jagers. Ze gaan een vogel vangen; de mooiste en meest kleurrijke die ze ooit hebben gezien. Ze sluipen dichterbij. Heel zachtjes. Zal het ze lukken? De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar, maar ook heel leuk voor kleuters.

De andere voorstelling die op het programma staat is Koning van Katoren. Deze familiemusical is gebaseerd op het beroemde boek van Jan Terlouw. Grote kans dat je zelf ooit het boek hebt gelezen, maar om je geheugen even op te frissen: Het land Katoren heeft al 17 jaar geen koning meer. Sinds de vorige koning overleed, wordt het land bestuurd door zes zure ministers, die niets doen om een nieuwe koning te vinden. Dan verschijnt de jonge Stach. Hij wil graag de nieuwe koning worden, maar de ministers verzinnen dat hij zich moet bewijzen met een aantal onmogelijke opdrachten. Stach zet alles op alles om Koning van Katoren te worden en het land weer gelukkig te maken. Een must-see voor kinderen vanaf 8 jaar.

Blogs & filmpjesAlle blogs