Vriendjesdag 2023Terug naar het overzicht

zondag 12 februari
Ervaar de magie van het theater tijdens de jaarlijkse Vriendjesdag in theater Orpheus!
De jaarlijkse Vriendjesdag van theater Orpheus staat weer voor de deur! Op deze feestelijke dag mag iedereen de magie van het theater beleven en kan je lekker ronddwalen in de wereld van theater. Je kunt meedoen aan toffe workshops en mee met een rondleiding om een kijkje achter de schermen te nemen.

Om 13.00, 14:00 en 15:00 uur spelen er leuke voorstellingen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Ook in de foyer hoeven de kinderen zich niet te vervelen. Knutselen, silent minidisco, glittertatoos noem maar op! En de ouders? Die zitten lekker in de bitterballenbak, want de kinderen vermaken zichzelf wel deze dag!

Vriendjes van Orpheus en hun ouders bezoeken deze dag met €5 korting per persoon. Nog geen Vriendje van Orpheus? Meld jouw zoon of dochter dan gratis aan via het formulier en ontvang de kortingscode. Klik hiervoor op de roze button om naar de website te gaan.

Voor meer informatie en tickets klik je op de roze button.

Orpheus

Churchillplein 1
7314 BZ Apeldoorn
Openingstijden Zondag 12 februari van 12:30 tot 17:00 uur Prijs € 7,50 
Vriendjes van Orpheus krijgen €5 korting per persoon
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste kinderfeestjes

De leukste kinderfeestjes

Is jouw kind binnenkort jarig? Wij hebben een compleet overzicht met heel veel leuke kinderfeestjes voor je. Alleen nog even kiezen!

Bekijk alle feestjes