Wolfgang (8+)Terug naar het overzicht

zondag 19 maart
Een muzikale familievoorstelling over Mozart en zijn leven als kindster in theater Orpheus!
Hoe ver push je je kind als het talent heeft? En wat zijn vervolgens de effecten op dat kind? Hoe schrijf je eigenlijk een supertof muziekstuk? En wat gebeurt er als vriendschap omslaat in jaloezie? Dat zijn de centrale vragen in Wolfgang, het wonderjong waarin we de vroegrijpe componist Wolfgang ‘Wolfie’ Mozart en zijn pubermattie Antonio ‘Tonnie’ Salieri volgen in hun tocht langs paleizen, studentenhuizen en muziekhallen.

Volg de ups en downs van een briljante vroegbloeier, die de steun van de mensen om hem heen hard nodig heeft om overeind te blijven. Zijn bijna even begaafde zusje Nannie, zijn dominante vader, het Weense hof, en vele studentenvrienden bevolken de achtbaanrit door het bijzondere bestaan van een brutaal fenomeen.

Voor meer informatie over deze kindervoorstelling klik je op de roze button!

Ontdek de leukste familievoorstellingen in onze uitagenda

Orpheus

Churchillplein 1
7314 BZ Apeldoorn
Openingstijden Vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 maart om 19:00 uur Prijs € 19,00 – € 38,00 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste kinderfeestjes

De leukste kinderfeestjes

Is jouw kind binnenkort jarig? Wij hebben een compleet overzicht met heel veel leuke kinderfeestjes voor je. Alleen nog even kiezen!

Bekijk alle feestjes