Familie SportfestijnTerug naar het overzicht

zondag 27 september
Kom op 27 september naar het Familie Sportfestijn Malkenschoten!
Van 18 tot en met 27 september vindt de Nationale Sportweek plaats, onderdeel van de Europese week van de Sport. In Apeldoorn organiseert Sportstimulering diverse sportieve evenementen voor jong en oud. Het thema van de Nationale Sportweek 2020 is ‘Sport doet iets met je’. De hele week wordt er van alles georganiseerd op de scholen.

Op zondag wordt de week afgesloten met een Familie Sportfestijn bij Kinderparadijs Malkenschoten. Op het park van Binky is een speurtocht. Aan het eind van je bezoek kan je het antwoord in een brievenbus stoppen. Uit de goede antwoorden worden achteraf winnaars gekozen die leuke prijzen winnen. Vanaf de parkeerplaats kan, buiten het park, mee worden gedaan aan een puzzelfietstocht. Starten kan tussen 11.00 en 13.00 uur. Ook tijdens deze tocht zijn er diverse prijzen te winnen die achteraf worden verdeeld. Er zijn verschillende afstanden waaraan je mee kunt doen: 7,5KM, 12,5KM, 15 KM en 20KM.

Klik op de roze button voor het hele programma!

Sportstimulering Apeldoorn


Apeldoorn
Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste kinderfeestjes

De leukste kinderfeestjes

Is jouw kind binnenkort jarig? Of wil je alvast wat inspiratie voor kinderfeestjes opdoen? Wij hebben een compleet overzicht met heel veel leuke kinderfeestjes voor je. Alleen nog even kiezen!

Check alle feestjes!