Muzikaal VoorleesmomentTerug naar het overzicht

zaterdag 25 maart
Er wordt voorgelezen uit het boek De Geheime Tuin, waarbij een violist van Phion zorgt voor de muziek.
Op 25 maart wordt er voorgelezen uit het boek De Geheime Tuin bij Boekhandel Broekhuis, ter ere van de gelijknamige voorstelling van Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel en Theater Sonnevanck in de Deventer Schouwburg.

Zondag 2 april is de voorstelling De Geheime Tuin te zien in de Deventer Schouwburg. Om de kinderen uit Deventer alvast een voorproefje te geven, wordt er een week voor die tijd voorgelezen uit het beroemde boek. De voorlezer wordt bovendien begeleid door violist Roelof de Lange van Phion. Een uniek, muzikaal voorleesmoment voor jong en oud.

Voorstelling De Geheime Tuin (6+)
Met De Geheime Tuin maken Phion, orkest van Gelderland & Overijssel en Theater Sonnevanck een betoverende remake van dit beroemde, meermaals verfilmde, gelijknamige boek van Frances Hodgson Burnett.

Een compleet orkest bestaande uit 45 musici zorgt voor een indrukwekkende muzikale ervaring. Maar dat niet alleen… ze zijn ook de dansende bediendes, de levende schilderijen in het trappenhuis en de swingende takken van de bomen in de tuin. Samen met een troep acteurs en duizelingwekkende kostuums van Dieuweke van Reij wordt De Geheime Tuin een theatrale belevenis waarbij bezoekers ogen en oren te kort komen!

Klik voor meer informatie op de roze button!

Binnenkort een jarig thuis? Bekijk dan alvast het kinderfeestjes overzicht!

Boekhandel Broekhuis Deventer


Openingstijden om 11:30 en 12:30 uur Prijs gratis Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste uitjes in Maart!

De leukste uitjes in Maart!

Onze Uitagenda staat weer bomvol leuke eropuittips! Kijk snel wat er per dag te doen is in Apeldoorn-Deventer in maart.

Naar de Uitagenda