BoekStart Online bij CODATerug naar het overzicht

vrijdag 21 mei 2021
Het gezellige voorlees-halfuurtje in de bibliotheek van CODA Apeldoorn nu bij je thuis!
Het wekelijkse voorleesmoment uit de bibliotheek komt naar je huiskamer! Samen met je kindje genieten van CODA Boekstart online? Dat kan nu via een gratis bijeenkomst via Zoom!

Samen met je baby of peuter plaatjes bekijken en verhaaltjes vertellen, is niet alleen goed voor de taalontwikkeling maar verhoogt ook de concentratie en versterkt de band tussen ouder en kind. Tevens is uit onderzoek gebleken dat kinderen al vanaf 6 maanden woordjes herkennen - nóg een reden om voor te lezen dus.

Helaas kunnen ze momenteel de allerjongsten met hun ouders en verzorgers niet ontvangen in CODA Junior om even lekker naar het voorlezen te luisteren of te snuffelen tussen de prentenboeken. Daarom organiseren ze een digitale editie en gaat Tom of Marcel vanuit onze BoekStart-hoek voorlezen! Gewoon fijn weer even kunnen luisteren naar de leuke, mooie verhalen uit de BoekStart-boekjes.

Meld je van tevoren aan via de roze button, ze sturen je op dat mailadres de uitnodiging/link om (gratis) deel te nemen aan BoekStart Inloop online.

Kidsproof heeft ook alle leuke uitjes voor je verzameld! Je bekijkt ze in de categorie Eropuit.

Coda Boekstart

Vosselmanstraat 299
7311 CL Apeldoorn
Openingstijden 10:30 - 11:00 uur Prijs gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste kinderfeestjes

De leukste kinderfeestjes

Is jouw kind binnenkort jarig? Of wil je alvast wat inspiratie voor kinderfeestjes opdoen? Wij hebben een compleet overzicht met heel veel leuke kinderfeestjes voor je. Alleen nog even kiezen!

Check alle feestjes!