DinoAdventuresTerug naar het overzicht

vrijdag 29 oktober
Ga deze herfstvakantie met de Dinoranger op kraamvisite bij de dino’s in DierenPark Amersfoort!
In de herfstvakantie van 16 t/m 31 oktober 2021, beleef je een onvergetelijk avontuur tijdens de DinoAdventures in DierenPark Amersfoort.

Op dino avontuur
Samen met de Dinoranger ga je op kraamvisite bij de dino’s, maar pas op… er staat een vulkaan op uitbarsten en de dinosaurussen worden onstuimiger! 

Je bent nl. met je hele familie uitgenodigd om een bezoekje te brengen aan de dinobroedplaats waar veel eieren op het punt staan uit te komen. Plotseling kleurt de lucht oranje en klinkt er een donderend geluid... Een vulkaan dreigt uit te barsten, de dino-eieren moeten snel in veiligheid worden gebracht! 

Wat volgt is een onvergetelijk avontuur met de Dinoranger door het dinobos, moeras en een grot. Lukt het om op tijd bij de safe rooms te komen?

Nog meer actie!
Er is nog veel meer te beleven tijdens je bezoek aan het DierenPark. Begeef je in het hol van de leeuw in de Stad der Oudheid. Klim, glij en roetsj tussen de dieren met de Klim-alles route. Stap op een vlot tussen de vogels in Snavelrijk en vaar over de Expeditie-rivier om al het leven in de Grote Wildernis te spotten. Zo bezoek je de dieren op een hele bijzondere manier.

Handig: Reserveer nu alvast een ticket en een tijdslot en maak gebruik van de Dinokorting. 

Klik op de roze websitebutton voor meer info of om alvast te boeken.

DierenPark Amersfoort

Barchman Wuytierslaan 224
3819 AC Amersfoort
Prijs Bestel nu alvast een ticket en tijdslot voor een dag in de herfstvakantie (16 t/m 31 oktober) en krijg tot €7,50 Dinokorting! Een vroegboekticket is geldig van 16 tot en met 31 oktober 2021 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kunstwerken van Papier

Kunstwerken van Papier

Bekijk toffe papierkunstwerken tijdens Paper Art in CODA Apeldoorn: van kleine kunstwerken, objecten en sieraden tot levensgrote installaties. In het Atelier kan je ook zelf aan de slag. Wij namen al een kijkje en vonden het 100% Kidsproof!

Lees onze blog!