Held&Run DeventerTerug naar het overzicht

zondag 22 mei
Altijd al een superheld willen zijn? Doe dan mee met de Kinderhulp Held&Run!
Altijd al een superheld willen zijn? Net als Superman, Mega Mindy, je favoriete Disneyprinses of PAW Patrol de wereld mooier maken? Doe dan mee met de Kinderhulp Held&run! 

Op zondagmiddag 22 mei organiseert Kinderhulp de eerste editie van de heldhaftigste sponsorloop van Nederland. Verkleed je als superheld en vraag je vader, moeder, opa, oma, buurman, tante of oppas mee als side kick.

Trek je mooiste kostuum aan en ga samen de strijd aan met uitdagende hindernissen en schurken tijdens een tocht van 1,5 of 4 kilometer dwars door de stad Deventer. Zo beleef je samen de mooiste avonturen én zamel je geld in voor hulp aan kinderen die in Nederland in armoede opgroeien.

Goed om te weten: hardlopen is niet nodig! Het is de bedoeling dat je de tocht lopend aflegt!

Aan het eind van de middag reikt een jury prijzen uit aan deelnemers met het meest creatieve superheldenoutfit én de superhelden met het grootste sponsorbedrag. Inschrijven kan tot en met 13 mei 2022. 

Tip: tijdens de Heldenrun is er muziek en zijn er ook hele leuke andere activiteiten waaraan iedereen kan deelnemen. Broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes van kinderen die meelopen zijn dus ook van harte welkom.

Kom je ook? Voor meer informatie en inschrijven klik je op de roze button.

Op zoek naar een vaste activiteit voor je kind(eren)? Kijk eens tussen de clubjes voor kids!

Held&Run


Deventer
Openingstijden Zondag 22 mei Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Eropuit in mei!

Eropuit in mei!

Mei vinden we altijd zo'n fijne maand. Met vaak mooier weer en vrij dagen, zoals Hemelvaart. Dus lekker naar buiten en eropuit! Check snel onze uitagenda met alle uitjes in mei.......

Naar de tips