Kinderboekenweek 2021Terug naar het overzicht

woensdag 6 oktober - zondag 17 oktober
Wat wil jij worden? Ontdek het tijdens de Kinderboekenweek 2021!
Van 6 t/m 17 oktober is het weer de Kinderboekenweek!

Veel boekhandels en bibliotheken in Apeldoorn, Deventer, Zutphen en omstreken organiseren deze week leuke activiteiten rondom het thema 'Worden wat je wil': er komen auteurs voorlezen of signeren en je kunt voorstellingen bijwonen en workshops volgen! In onze Uitagenda vind je alle toffe activiteiten!

Worden wat je wil
Tijdens de Kinderboekenweek 2021 staan de beroepen centraal. Sommige kinderen weten het allang, anderen wisselen per week en sommige hebben ook nog geen idee. Een ding is zeker; 'je mag worden wat je wil'. Verdiep je in de wereld van bijzondere, gekke, mooie, moelijke en uitzonderlijke beroepen door het lezen van boeken!

Boekenweekgeschenk
Natuurlijk komt er ook weer een boekenweekgeschenk! Het Kinderboekenweekgeschenk 2021 wordt geschreven door Bette Westera. Het prentenboek komt van de hand van Mark Janssen.

Klik voor meer informatie op de roze websitebutton!

Tip: neem ook eens een kijkje tussen de leukste kidsproof restaurants van de Veluwe!

Kinderboekenweek 2020


Apeldoorn-Deventer
Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kunstwerken van Papier

Kunstwerken van Papier

Bekijk toffe papierkunstwerken tijdens Paper Art in CODA Apeldoorn: van kleine kunstwerken, objecten en sieraden tot levensgrote installaties. In het Atelier kan je ook zelf aan de slag. Wij namen al een kijkje en vonden het 100% Kidsproof!

Lees onze blog!