Cinekid Festival DeventerTerug naar het overzicht

zondag 24 oktober
Kom deze herfstvakantie naar het Cinekid Festival bij MIMIK in Deventer!
Cinekid is het grootste filmfestival voor alle supernieuwsgierige kinderen tussen de 3 en 14 jaar en (groot)ouders. Het festival is dé plek waar je je ogen opent voor de wereld om je heen. Cinekid laat jou ontdekken, verwonderen en verbinden met de beste films en uitdagende workshops. Kortom, Cinekid is niet uitgekeken raken!

In je mooiste pyjama onbijten en naar de film? Het kan bij MIMIK! Voordat de film begint staat er een lekker ontbijtje met broodjes, fruit, melk en sap voor je klaar. Aansluitend kan je naar Berend Botje of Mijn moeder is een Gorilla.

Bedenk en knutsel je eigen fantasiedier in Makey Makey Muziekwezens! De wezens en hun geluiden worden met elektroden aan elkaar gekoppeld. En TADAAA, met een vinger in een bakje water en een aai over jouw wezen komt deze tot leven met het geluid wat je ervoor hebt uitgekozen!

Met hulp van de Tele-Tekening-Machine kom je terecht in je eigen tekening! Wil jij dit ook? Doe dan mee aan de workshop Wandelen in je eigen tekening.

Klik voor meer informatie en het volledige film- en workshopaanbod op de roze button.

Meer leuke uitjes voor de herfstvakantie vind je in de Herfstvakantie categorie van onze Uitagenda!

MIMIK

Achter de Muren Vispoort 8-10
7411SL Deventer
Openingstijden Diverse aanvangstijden Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kunstwerken van Papier

Kunstwerken van Papier

Bekijk toffe papierkunstwerken tijdens Paper Art in CODA Apeldoorn: van kleine kunstwerken, objecten en sieraden tot levensgrote installaties. In het Atelier kan je ook zelf aan de slag. Wij namen al een kijkje en vonden het 100% Kidsproof!

Lees onze blog!