Inspiratie voor de zomervakantie!

14 juli 2019
Oe.... wat zijn ze allemaal leuk, hieronder wacht 15x inspiratie voor deze zomervakantie. Stoere uitjes, muzikale uitjes, culturele uitjes, ontspannen uitjes....voor ieder wat wils dus. Wij wensen je een hele fijne zomervakantie toe.

Klik op de groene tekstjes om meer te lezen over een uitje!

Tour de Papier
!! Let op dit uitje is al snel! Neem vrijdag a.s. een kijkje bij papierfabriek Smurfit Kappa én de Middelste Molen. Dit is een unieke kans om te ontdekken hoe papier gemaakt wordt. Ook leuk is om mee te bouwen aan Kartopia, de papierenstad in CODA.
Meer over dit unieke uitje 

Nieuw open: Street Jump
Nog zo'n toffe nieuwe plek in Apeldoorn: trampolinehal Street Jump. De wat oudere kids gaan je zeker weten héél dankbaar zijn dat je ze hier mee naar toe neemt! P.s. je kunt op onze Facebookpagina nog kans maken op gratis kaartjes!
Lees meer over Street JumpEten op Rolletjes in Deventer
Tijdens Eten op Rolletjes ontdek je nieuwe smaken bij de rollende keukens! Kinderen zijn superwelkom op dit festival. Er is bijv. een speelplaats met een draaimolen en een poppenkast.
Lees alles over Eten op Rolletjes

NJO Muziekzomer
Een muzikale belevenis voor kinderen tijdens de NJO Muziekzomer! Er staan twee hele mooie voorstellingen / concerten speciaal voor kinderen op het programma. 
Naar Rare Snuiters en De Fantastische SymfonieKunstkamp bij Gigant

Hou je van muziek maken? Wil je een verhaal verzinnen en het spelen op het toneel? Of ga je aan de slag met stof en maak je een mooi kledingstuk? Dit en nog veel meer kan tijdens KunstKamp!
Meer over het Kunstkamp bij Gigant

Kids Jump bij Krazy Kangaroo
Speciaal voor kleine stuiterballen heeft Krazy Kangaroo gereserveerde uurtjes, Kids Jump, voor kleintjes vanaf 2 jaar. Tijdens de zomervakantie is de Kids Jump elke dag! Kidsproof werd door Krazy Kangaroo uitgenodigd om de Kids Jump te testen en schreef daar een blog over! Of het een aanrader is? Ja!! Echt wel!
Lees onze blog over Kids JumpWaterpret en speelpret bij 't Smallert

Een speeltuin met o.a. supergave glijbanen, spettervijver, kano-varen, zelf vissen of zien hoe Forel gekweekt wordt en een workshop kaarsen maken!
Meer informatie over dit gezinspark

Gruwelijk lekkere zomer
Wat van ver komt is lekker! Is dat zo? Dat ga je deze zomer zelf ontdekken in het Nederlands Openluchtmuseum. Je kunt smaken en gerechten van ver ruiken en proeven. Bezoek ook de suikerwerkplaats en leer alles over zoet van ver. Zó leuk!
Lees meerPrinsen- & Prinsessendagen bij Paleis Het Loo

Een leuke dag boordevol activiteiten, zoals pijl- & boogschieten, de stokpaardjesrace, theater, knutselen, een goochelshow, dansen op het bal of een ritje in een koets! Kom je ook?
Lees meer over de Prinsen- & Prinsessendagen

ZERO55
Vers geopend in Apeldoorn, het Family Entertainmentcentrum ZERO55! Kom naar ZERO55 om te karten, een potje glow bowling te spelen, te lasertaggen of te klimmen op de interactieve klimwand.
Alle info over dit entertainmentcenter vind je hier!Sjieke bedoening
Ga deze zomervakantie een keer op stap met de gouvernante of butler door Huis Verwolde. Ze laten de mooiste kamers zien en vertellen je geheimpjes van vroeger! In het onderhuis kun je allerlei leuke doe-dingen doen!
Meer over dit adelijke uitje

Haal je boerendiploma
Behaal je boerendiploma deze vakantie! Hoe? Door onwijs goed mee te helpen op De Weerds Hertenboerderij. Eitjes rapen, herten voeren, pony's borstelen, konijnen knuffelen, in het hooi spelen en meer!
Meld je snel aan!Dagje Boschbad

Het megagrote openluchtzwembad in het bos! Met drie verwarmde baden, een wedstrijdbad, een recreatiebad, peuterbaden en een hele leuke waterspeeltuin. Voor en na het zwemmen kun je lekker relaxen en spelen op de enorme ligweide, verschillende speeltuintjes en een springkussen.
Meer over het Boschbad

Win een trolley
Ontdek samen in de zomervakantie de leukste musea! Meld je kind aan als museuminspecteur, ze maken dan kans op deze coole Museumkids-trolley.
Voor MuseumfansUitjes iets verder weg!
Alle Kidsproof regio's hebben favoriete uitjes verzameld en daar hebben we een hele toffe en inspirerende lijst van gemaakt. Maar liefst 24 tips voor een heel fijn dagje uit tijdens de zomervakantie wachten op je!
24x eropuit in Nederland