5x lunchen met kinderen in Deventer

23 oktober 2017
Lekker lunchen met kinderen in Deventer! Wij hebben 5 hele leuke kindvriendelijke restaurants waar je superleuk en lekker kunt lunchen, voor je op een rij gezet!
Ot en Sien
Midden op de Brink vind je pannenkoekenhuis Ot en Sien. Je eet hier heerlijke pannenkoeken in een echt traditioneel ingericht pannenkoekenhuis, oud Hollandsche gezelligheid! En achterin de zaak kunnen kinderen lekker spelen in het speelhuis!



Crepes en Smoothies
Kies een parijse crepe, of juist een hele zoete! En combineer dit met een smoothie van vers fruit! Je vindt Crepes en Smoothies in het leukste straatje van Deventer; de Walstraat!



Fooddock
In een oud pakhuis in het hippe Havenkwartier vind je deze foodhal. Een superleuke beleving. Neem plaats aan een lange tafel en zoek bij één van de standjes wat lekkers uit!



NuNu
Net iets buiten Deventer ligt NuNu. Met voor de mooie dagen een hele fijne grote speeltuin grenzend aan het terras! Maar ook met binnenweer is dit een fijn adresje om te lunchen met kinderen!



Mr & Mr Espressobar
Niet alleen de lekkerste koffie bij Mr & Mr Espressobar, maar ook heerlijke panini's en broodjes. Houd ook de agenda van Mr & Mr in de gaten want er worden regelmatig leuke kinderactiviteiten georganiseerd.



Op zoek naar een leuk Kabouterpad? Ook hier hebben we er 5 van op een rijtje gezet! 5x Kabouters zoeken op een Kabouterpad!