5x uitje mét AIRCO!

5 augustus 2018
Iets met mussen die dood van het dak vallen en peentjes zweten.... Er komen nog een paar tropische dagen aan. En weet je wat de meest gestelde vraag is aan Kidsproof met die hete dagen? Waar kunnen we met de kids naar toe waar het een beetje koel is? Daarom 5 uitjes met kinderen mét AIRCO!
Glowgolf
De glow in the dark effecten en 18 verschillende banen maken Glowgolf Apeldoorn een bijzonder uitje. En de Airco die deze dagen aan staat, maakt het nu een nog leuker uitje!



Bezoekerscentrum Nunspeet
In het Bezoekerscentrum Nunspeet bekijk je leuke exposities over de natuur. Speciaal voor kinderen is er een kabouterhut en een kabouterroute. Buiten starten leuke wandelroutes zoals het Hulpboswachterspad en het Magische Bospad, door het koele bos! 



Filmpje kijken bij VUE
Even vergeten dat het bloody hot is buiten! Bij VUE Deventer en bij VUE Apeldoorn kun je deze week een filmpje kijken in Airco! En er is genoeg aanbod, dus kom gerust iedere dag langs! Films die bijvoorbeeld draaien zijn De film van Dylan Haegens, Hotel Transsylvanië 3, De Kleine Heks en Op stap met Dirk Scheele.



Bowlingcentrum Apeldoorn
Verzamel wat vrienden en familie en zoek de koelte op van Bowlingcentrum Apeldoorn. Op maandag zijn ze vanaf 16:00 uur open en dinsdag en woensdag al vanaf 14:00 uur. In augustus is het 2e uur bowlen maar € 1,00 én ook het 2e portie bitterballen voor € 1,00.



CODA Museum
Wil je weten hoe kunstenaars door de eeuwen heen het Gelders landschap schilderden? Neem dan eens een kijkje in de tentoonstelling Gelderland Grensland in CODA Museum. Ontdek de verschillen en ‘verstopte’ details; de natuur, mensen en dieren door de eeuwen heen. Je hebt (t/m 15 jaar) gratis toegang. Papa, mama, opa of oma kunnen op vertoon van hun CODA pas of Museumkaart ook gratis mee.