6x creatief speelgoed: Kids blij, jij blij!

8 november 2019
De iPad mag even weggelegd worden, de televisie kan uit. Dit jaar krijgen de kinderen van de Sint en Kerstman speelgoed waar ze écht mee kunnen spelen! Natascha van de leuke webshopverzamelsite Flavourites.nl geeft ons zes speel góed ideeën.

Muurpoppetjes
Toch jammer dat die leuke Lego-poppetjes altijd ergens onderin een bak belanden… Bricks on the Wall heeft een heel originele oplossing hiervoor. Dit houten bord, dat te koop is in verschillende keuren en formaten, is (met de hand) gemaakt om de mooiste Lego-poppetjes een ereplekje aan de muur te geven. Leuk om steeds weer een andere opstelling van de poppetjes te bedenken! Prijs vanaf € 24,95.



Een eigen huis
Bij Huis & Grietje vind je dit fantastische speelhuisje van underlayment. Te gebruiken als bureau, boekenkast, om in weg te kruipen of om je mooiste spulletjes in te zetten. Liever een ander formaat of indeling? Het kan allemaal! Prijs € 299,-.



Oefening baart kunst
Gemakkelijk is ’t niet, maar wie eenmaal kan goochelen kan op iedereen indruk maken! In deze goocheldoos van Speelgoed Kiki zitten allerlei trucjes. Leuk: er zit een instructieboekje bij dat verzegeld is. Alleen de kleine goochelaar in spé mag dit openmaken! Prijs € 39,99.



Dat plakt goed
Dat raam, die kastdeur of spiegel… ze worden een stuk leuker en gezelliger met deze vrolijke stickers van monsters, raketten én planeten van de webshop Voor de Jongens. Bang voor beschadigingen hoef je niet te zijn, want ze zijn speciaal gemaakt om steeds weer opnieuw gebruikt te worden. Prijs € 17,50.



Zenuwslopend
Een tikje stressbestendig moet je wel zijn om dit houten kettingreactiespel van Momokids te kunnen spelen. De missie is eenvoudig: bouw een spannend parcours, gooi één steentje om en de rest volgt vanzelf. Hopelijk pas ná het bouwen, want de frustraties lopen hoog op als er halverwege ineens een ‘trrrrrt’ klinkt. Leuk voor de kids én volwassenen. Prijs € 24,95.



Multifunctioneel
Dit mooie poppenhuis vind je bij de prachtige interieurwebshop Petite Amélie. Gebruik hem als poppenhuis of als wandrek voor je meest dierbare schatten. En ja, dat misstaat ook niet in de woon- of studeerkamer! Het poppenhuis is een meter hoog en de meubeltjes en poppetjes zijn er apart bij te bestellen. Prijs poppenhuis € 59,90.