De leukste pop-up ijsbanen bij jou in de buurt!

18 december 2018
Het is winter, maar het natuurijs laat ons bijna ieder jaar in de steek, dus komen er steeds meer pop-up ijsbanen in de omgeving van Apeldoorn en Deventer. In gezellige winterse sfeer samen schaatsen, wij houden ervan! We hebben in de buurt gekeken en de pop-up ijsbanen voor je op een rijtje gezet!
Vanaf 15 december ligt de jaarlijkse schaatsbaan bij Paleis het Loo weer klaar voor wat fijne koninklijke rondjes! Een sfeervollere plek om de schaatsen onder te binden is er bijna niet. Het uitzicht op de stallen, het bos en het paleis is prachtig!

Epe staat tijdens de Kerstvakantie helemaal in teken de schaatsbaan met Epe On Ice! Je kunt op deze ijsbaan recreatief komen schaatsen, maar je kunt ook terecht voor schaatsles, er zijn curling wedstrijden, discoschaatsen en een mini-elfstedentocht!

Ouderwetse winterpret vind je in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Bind de ijzers onder op de feestelijk verlichte ijsbaan aan de Amsterdamse Westerstraat. Niet bang voor een beetje snelheid? Roetsj dan vliegensvlug naar beneden van de sleebaan bij de Delftse Molen. Daarna even lekker opwarmen door een broodje te bakken boven het knisperende vuur en lekker te genieten van heerlijke warme chocomelk bij de Koek en Zopie.

Ook in Park de Hoge Veluwe ligt de komende weken een schaatsbaan. Perfecte combi met een bezoekje aan het Museonder of een ritje in de bakfiets met een dekentje over!

Nog meer fijne uitinspiratie vind je in de Uitagenda.