Een fris, nieuw schooljaar!

1 september 2019
Bye bye uitslapen, niksen en onbeperkt van het zonnetje genieten! Het is tijd voor ritme en de regelmaat. Wij wensen jullie een energiek schooljaar 2019 / 2020 toe en hebben een paar fijne tips voor een frisse start!
Festival Ambacht21
Ontdek tijdens Festival Ambacht21 in Zutphen toffe nieuwe én oude technieken. Leer meer over zeefdrukken, kijk mee met een instrumentbouwer of ga aan de slag met 3D printing. Help de vakman, vraag alles en bekijk het vlakbij!

Begin met sporten
Club Pellikaan is een sportclub voor het gezin. Terwijl ouders tijd voor zichzelf nemen in de fitness of bij een groepsles, spelen de kinderen in de Kidsclub of doen mee met kids- of zwemlessen. Daarna samen afsluiten in The Coffee Club.

HEJ KLIPPA
Deventer is een nieuwe kinderkapper rijker. Vanaf deze maand knipt HEJ KLIPPA bij Mini Boss op een hele leuke, lieve manier de mooiste kapsels. Ook fijn HEJ KLIPPA werkt alleen met organische, biologische haarproducten.

Spelen en lekker eten!
Hou het vakantiegevoel nog even vast! Geniet tot aan het eind van de middag van binnen- en buiten spelen bij Heggies en laat het koken even voor wat het is. Dat doen de koks van Heggies graag voor jullie.

Clubjes inspiratie?
Wist je dat we op de site een hele rubriek met clubjes hebben! Voor meer clubjes inspiratie verwijzen we je hier graag heen.