Eropuit met kinderen tijdens Pasen in en om Apeldoorn en Deventer

10 april 2019
Paashazen zoeken en ontmoeten, paaseieren zoeken en eten, naar een Paasvuur en meer. Er is meer dan genoeg te doen tijdens Pasen en dat zetten wij natuurlijk even handig voor je op een rijtje!

PAASEIEREN ZOEKEN IN EN OM APELDOORN EN DEVENTER

Je kunt op veel verschillende plekken paaseieren zoeken. Bij Kinderparadijs Malkenschoten kun je het hele weekend terecht om paaseieren te zoeken en andere leuke dingen te doen. Ook bij Het Nationale Park De Hoge Veluwe is het zoeken geblazen, tijdens het evenement Vind het EI! kunnen kinderen hélemaal los met paaseieren zoeken en wordt de vondst van een gouden, zilveren of bronzen ei beloond met een speciale prijs.
Bij Huis Verwolde doen ze het natuurlijk net iets sjieker, daar kun je het hele weekend op zoek naar Paashazen met geruite jasjes! Kleine jonkheer-paashazen, en extra leuk: er is een speurtocht aangekoppeld!
Meer plekken waar je paaseieren kunt zoeken vind je in de uitagenda.

NAAR EEN PAASVUUR 

Altijd gezellig en indrukwekkend om tijdens Pasen naar een Paasvuur te gaan. En helemaal mooi als je weet dat een Paasvuur staat voor een Lentevuur dat de zon moet aanmoedigen en de vruchtbaarheid van de velden moet bevorderen! Daar staan we massaal achter natuurlijk! Wij hebben acht tips voor een bezoekje aan een Paasvuur in de omgeving van Apeldoorn of Deventer!


PAASBRUNCHEN

Natuurlijk ook een reuzegoed idee! Onze vijf favoriete plekjes voor een paasbrunch noemden we al eerder in een blog, maar ook restuarant Gewoon Gastvrij willen we nog even tippen! Top paasbrunch, speelkamer en met mooi weer een luchtkasteel buiten!

OF GEWOON EVEN NIKS MET EIEREN, HAZEN EN VUUR!

Kasteel Cannenburch is na een winterslaap weer te bezoeken én op beide paasdagen geopend. Ga binnen en buiten op ontdekkingsreis, volg de leuke audiotour en betreedt de bijzondere zolder! Ook leuk, Tweede Paasdag zijn er in Schouwburg Orpheus twee kindervoorstellingen te bekijken, Masha en de Beer en de Familiemusical De Sprookjessprokkelaar. In Kinderpretpark Julianatoren zijn er zover wij weten ook geen paaseieren te vinden, maar wel Cas The Ranger waarmee je heel leuk mee op avontuur kunt!

Nog meer inspiratie nodig? Neem dan zelf een kijkje in de Uitagenda, of in de rubriek Eropuit. Fijne Paasdagen!