Festival-lovers groot en klein, hier moeten jullie zijn!

5 mei 2018
Wij houden er ontzettend van, met het hele gezin naar een festival, het liefst met een groepje vrienden! Genieten van een muziekje, hapje en drankje én vaak met topvermaak voor de kinderen! Er staan de komende maanden zoveel leuke festivals op het programma in de regio... die moeten we natuurlijk even op een rijtje zetten!
Lepeltje Lepeltje in Apeldoorn
Met hopelijk een verrukkelijk lentezonnetje wordt er in het weekend van vrijdag 8 tot en met zondag 10 juni lustig gelepeld in het Apeldoornse Beekpark. Voor de vierde keer versiert Lepeltje Lepeltje het plantsoen met mobiele keukens én een breed muzikaal programma. Geniet van het uiteenlopende aanbod van gerechten en struin over de mooie-dingen-markt, terwijl de kleintjes genieten van een rijk gevuld kinderprogramma.

Mañana Mañana in Vorden
Mañana Mañana geeft aan het meest relaxte festival van Nederland te zijn! Klinkt goed! Dit feest strijkt in 2018 weer neer in en om het wonderschone Kasteel Vorden. Het festival groeide in vier jaar tijd uit tot een prachtig feest van stoere rockers, oude hippies, leuke meiden, gezinnen en goed volk uit de buurt. 

Festival Levenslustig in Apeldoorn
Een fun & foodfestival bij de StadsAkkers in Apeldoorn voor het hele gezin. Kom genieten van al het goede van het leven op de StadsAkkers. Op zaterdag 16 juni wordt het 3e Levenslustig Festival gevierd. Het is een gratis fun & foodfestival met livemuziek, een gezellige mark met diverse kraampjes, kookdemonstraties, goochelshows en een uitgebreid kinderprogramma.

Buitenkunstig in Gorssel
Kom voor een te gekke dag op 17 juni naar Gorssel, met luchtballet, een mobiel zwembad, een schilderij fietsen, caleidoscoop en meer!

Drakenboot Festival in Apeldoorn
Bedrijven en buurten die in een drakenboot over het Apeldoorns Kanaal strijden om de eerste plek én een gezellig festival eromheen! Voor de kids is er Drakenland. De organisatie ligt in de handen van Tim Koldenhof Producties dus theaterplezier is gegarandeerd! Daarnaast zijn er nog veel meer gave kinderactiviteiten!

Eten op Rolletjes in Deventer
Tijdens Eten op Rolletjes ontdek je nieuwe smaken bij de mooiste keukens op rolletjes. Er is aanbod voor iedere fijnproever, groot en klein! Plof met de hele familie neer op een picknickkleed en deel hapjes met elkaar. Kinderen zijn meer dan welkom op Eten op Rolletjes. Er is een speelplaats met een draaimolen, een poppenkast en kunnen ze zich laten schminken.

Deventer Stadsfestival
Op zaterdag 21 juli 2018 vindt de derde editie plaats van het Deventer Stadsfestival, in het Rijsterborgherpark te Deventer. Het grootste muziekfestival van Deventer komt terug met een divers programma voor jong en oud. De vijf podia worden gevuld met pop-, rock- en dancemuziek. Voor kinderen is er weer van alles te doen, onder andere een optreden van Woezel en Pip en er zijn diverse foodtrucks en theateractiviteiten. Ook leuk, kinderen onder de 1.40 meter mogen gratis naar het Deventer Stadsfestival!

Theater op 't Zand op het Kootwijkerzand
Een dagje genieten van theater en cultuur in de grootste zandbak van West-Europa! Het programma bestaat uit visuele acts, kinder- theater, volwassenentheater, dans, wereldmuziek, workshops, educatie en biedt een podium aan nieuw talent.