Kinderfeestjes-inspiratie: 10 hele gave feestjes!

10 september 2018
Joehoe, weer een jaartje ouder en wijzer... dat moet gevierd worden met een leuk kinderfeestje. En wat zijn er veel mogelijkheden. Op onze site hebben we meer dan 175 kinderfeestjes voor je op een rijtje staan en in deze blog hebben we 10 hele gave feestjes voor je geselecteerd!
Ondergronds Lasergamen
Superstoer kinderfeestje bij Lasergame Bussloo! In het donker van de ondergrondse zeecontainer, door het doolhof op zoek naar de tegenpartij. Laat je niet gek maken door bewegende wanden, spiegels de lichtshows en het gillen van jouw vrienden en vriendinnen.

Vier feest in het bos!

Bij Stayokay Apeldoorn kun je een heerlijk kinderfeestje vieren op het buitenterrein, lekker in het bos. Kies een toffe speurtocht uit, speel Tienkamp en maak het outdoor gevoel compleet door marshmallows te roosteren boven een vuurkorf.



Escape-room voor kinderen
Aaah.. de klok tikt maar door terwijl er nog allerlei opdrachten opgelost moeten worden. Dat betekent focus en samenwerken. Hoe cool als jullie binnen de tijd de deur van de nieuwe escape-room van Monkey Town Apeldoorn weten te openen!

Kunst maken
Met je vrienden een kunstwerk maken tijdens je kinderfeestje, hoe cool is dat? Het atelier van Jacksart is de perfecte plaats! En het kunstwerk, dat wordt jouw herinnering.



De boer op met trekkers
Omdat je kleine gastjes zo blij maakt met het rijden op een trekker, bedacht De Weerd's Hertenboerderij het trekker-kinderfeestje. Scheuren over een parcours, de beesten voeren met de trekker en lekker spelen op de boerderij.  

Filmpje pakken 
Plof samen met je vrienden in zo'n lekkere luxe stoel, wat drinken en een bak popcorn erbij en start maar in die toffe kinderfilm. Zowel in Apeldoorn als in Deventer kun je bij Vue een kinderfeestje organiseren. Extra opties zijn mogelijk!



Avonturen beleven
Bij De Brugkabouter in Eerbeek is het moeilijk kiezen! Ga je samen met je vrienden een speurtocht doen, gaan jullie waterfietsen, kayakken op het Kanaal, spelen jullie midgetgolf of wordt het dolen in het maisdoolhof? En na de inspanning een lekkere pannenkoek?

Beauty verwennerij

Samen met vriendinnen de beautysalon in tijdens je kinderfeestje? Kom naar Lai's Kids en Beauty Place! Meisjes die houden van lekker tutten, make-up en verkleden zijn hier helemaal op het goede adres.



Zeemeermin-kinderfeestje of Sea Scooter feestje
Bij zwemschool Kablau komen dromen uit! Tijdens het zeemeerminnen-feestje leer je zwemmen als een echte zeemeermin en tijdens het Sea Scooter kinderfeestje leren de kids zwemmen met deze snelle onderwater-rakketjes!

Toffe pakketten voor een kinderfeestje thuis

Fluks&Vier is een supercreatieve aanbieder van thuis-kinderfeestjes. Je kiest een thema voor je kinderfeestje, bijvoorbeeld een postbodefeestje!



Nog meer inspiratie nodig? Bekijk dan alle tips in de rubriek Kinderfeestjes!