10x kinderfeestje in regio Deventer en Apeldoorn

8 januari 2019
Een paar vroege vogels uitgezonderd, maar we hebben weer een heel jaar voor de boeg met kindjes die hun verjaardag gaan vieren. Mooi moment dus om te komen met een lekkere dosis kinderfeestjes-inspiratie. Lees mee en kies uit creatieve kinderfeestjes, sportieve kinderfeestjes, natuurfeestjes en meer.
Zeemeerminnen kinderfeestje
Laat de droom om zeemeermin te worden uitkomen tijdens het kinderfeestje van Zwemschool Kablau. Deze zwemschool organiseert in het zwembad van Parc Spelderholt speciale zeemeerminnen kinderfeestjes!
Alles over het kinderfeestje bij Zwemschool Kablau

Bounz® Party
Bij de Bounz® Party kunnen de kids lekker springen in de trampolinehal, instructies krijgen van de Bounz® Master en dodgeball spelen. Maak het feestje extra leuk met één van de uitbreidingsmogelijkheden.
Vier je kinderfeestje bij Bounz Deventer



Outdoor kinderfeestje bij Stayokay

Lekker naar buiten met dat stelletje stuiterballen! En daar is Stayokay Apeldoorn de perfecte plek voor. Kies een toffe speurtocht, ga Tienkamp spelen en maak het outdoor gevoel compleet door marshmallows te roosteren.
Check hier het kinderfeestje bij Stayokay Apeldoorn

Leer skateboarden bij Real-X
Het kinderfeestje van Real-X begint met een skateboardles. Daarna houden de kids even pauze met wat fris en chips in de lounge. Als ze zin hebben kunnen ze wat ze geleerd hebben nog oefenen of ze gaan lekker gamen in de gameroom.
Lees meer over het kinderfeestje bij Real-X



Leuke feest-arrangementen bij Monky Town
Naar een binnenspeeltuin is altijd goed! Monkey Town heeft een ruime keuze aan leuke kinderfeest-arrangementen! Een piratenfeestje? Een prinsessen-verwenfeestje? Iets creatiefs doen, het apenschatkist-spel spelen en meer!
Bekijk de mogelijkheden bij Monkey Town

Samen kunst maken bij Jacksart
Wil je een leuk creatief kinderfeestje geven? Het atelier van de Apeldoornse kunstenaar Jack Liemburg is daar de perfecte plaats voor! De kids maken individueel of gezamenlijk een prachtig eigen kunstwerk, in de stijl van Jack.
Lees meer over het kinderfeestje bij Jacksart



Boerderij Kinderfeestje
Organiseer een skelterrace, ga spelen op de zandtoren of ga beestjes in het bos zoeken. En dan die overdekte speelstal... stoeien in het stro, spelen in de zandhoek, trampolines om op te springen, tafeltennissen etc.
Alles over het kinderfeestje bij Boerderij De Adelaar

Jumpparty bij Krazy Kangaroo
Geef al vanaf 4 personen een Krazy Jumpparty bij de nieuwe trampolinehal in Apeldoorn: Krazy Kangaroo. Ga lekker jumpen met je vrienden en kies één van de arrangementen om het mee af te sluiten.
Lees meer over de kinderfeestjes bij Krazy Kangaroo.



Feesten bij de Burgemeester van Buiten
Een ‘Ruig’ buitenfeestje of er een takkebende van maken? Kom timmeren, klauteren en ravotten in de tuin, hutten bouwen, moerasmonsters zoeken en snuffelen in het rariteitenkabinet!
Alles over het BuitensteBinnen kinderfeestje.

GPS Kinderfeestje
In de dicht begroeide bossen van de Veluwe is een schatkist gevonden, helaas met een codeslot met onbekende code. Help de code te kraken door de Geocache GPS puzzeltocht op te lossen.
Meer info over het GPS kinderfeestje.



Staat jouw favoriete feestje er niet bij? Neem dan een kijkje op de site. We hebben hier namelijk meer dan 180 kinderfeestjes in een overzicht staan! Dat moet toch helemaal goed komen? Check hier alle 184 kinderfeestjes!