Kidsproof Apeldoorn

27 januari 2019
Nog meer inspiratie voor het organiseren van een kinderfeestje. We hebben 8 nieuwe kinderfeestjes in en om Deventer en Apeldoorn op de site gezet. Hieronder staan ze voor je op een rijtje.
Kinderfeestje Volkshuis Deventer
Kom met je kinderfeestje pannenkoeken eten bij Volkshuis Deventer en sluit af met een toffe speurtocht! Wil jij met je verjaardagspartijtje lekker pannenkoeken eten met aansluitend een foto-speurtocht door Deventer en een beklimming van de toren van de Grote of Lebuinuskerk? Dat kan bij het Volkshuis!

Kinderfeestje GPS Nunspeet
Kraak de code van de schatkist met een GPS puzzeltocht op jouw kinderfeestje in het bos van Nunspeet. Ben jij op zoek naar een stoer en avontuurlijk kinderfeestje in de bossen? Kom dan naar Bezoekerscentrum Nunspeet! Hier kun je samen met je vriendjes en vriendinnetjes een hele toffe GPS route doen, waarbij je op zoek gaat naar een schat. In de dicht begroeide bossen van de Veluwe is een schatkist gevonden. Helaas zit er op de kist een codeslot waarvan we de code niet weten. Help de code te kraken door de Geocache GPS puzzeltocht op te lossen. Door het oplossen van opdrachten onderweg worden er nieuwe aanwijzingen verdiend die leiden naar de code van de kist. Weten jullie het raadsel te ontrafelen?

Kinderfeestje Landal Coldenhove
Vier jouw kinderfeestje bij Landal Coldenhove met een Bollo's speurfeest, Escape Room feest en meer! Landal Coldenhove is niet alleen een hele leuke plek om er even lekker tussenuit te zijn, maar je kunt er ook terecht voor toffe kinderfeestjes! Voor iedere leeftijd is er wel een geschikt kinderfeestje! Wat dacht je van een echte Bollo's speurtocht, knutselfeest of bowlingfeest!

Kinderfeestje Zebrarups Natuureducatie Deventer
Ben jij gek op de natuur en wil je op avontuur met je vriendjes, vier je kinderfeestje bij Zebrarups (5+) Zebrarups Natuureducatie organiseert speciaal voor alle kinderen van 5 tot 10 jaar hele leuke kinderfeestjes. Ben jij gek op buiten zijn, spelen en de natuur, dan zijn de kinderfeestjes van Zebrarups iets voor jou! Je kunt een paddenstoelenfeestje houden of op een stoere survivaltocht gaan of misschien zelfs wel een vuurtje stoken in de uiterwaarden.

Kinderfeestje bij Wilma Tekent in Apeldoorn
Ga met je kinderfeestje aan de slag als een kunstenaar in een echt atelier bij Wilma Tekent! Hoe cool is dat, jouw kinderfeestje in een echt atelier! Ga aan de slag als een kunstenaar en maak je eigen kunstwerk. In deze workshop gaan de kinderen aan het werk met verschillende materialen en technieken. Dit kan bijvoorbeeld het natekenen van een simpel stilleven zijn, met houtskool aan een echte schildersezel. En wie heeft er ooit getekend met lijm? Je hoeft niet bang te zijn dat de vloer vies wordt en je kunt zelfs nog even lekker naar buiten om te rennen.

Sportief kinderfeestje bij Highfive Sports 
Sportief kinderfeestje met Mega Apenkooi, Bootcamp, Lasergamen, De mol Kids en meer! Ben je gek op bewegen en spelen en lijkt het jou leuk om dit samen met je vriendjes en vriendinnetjes te doen tijdens jouw kinderfeestje, dan kan Highfive Sports je daarbij helpen! Highfive Sports organiseert kinderfeestjes met een sportief karakter! Er is van alles mogelijk, denk aan Mega Apenkooi, Bootcamp, Lasergamen, De Mol Kids en nog veel meer! 

Kinderfeestje bij De Pottenbakkerij Bathmen
Maak op jouw kinderfeestje samen met je vrienden de mooiste creaties bij De Pottenbakkerij in Bathmen! Ben jij op zoek naar een creatief kinderfeestje en lijkt het jou leuk om te leren pottenbakken? Vier dan je kinderfeestje bij de Pottenbakkerij in Bathmen! Je gaat een potje draaien op de schijf en werkt daarnaast met klei aan tafel. Aan het eind van dit kinderfeestje mogen de werkstukken gedecoreerd worden en ieder kind mag drie werkstukken gebakken mee naar huis nemen.

Kinderfeestje bij Sunny Art in Twello
Versier met mozaïek een sieradendoosje, mini-kaptafel en meer tijdens jouw kinderfeestje bij Sunny ART! Vind jij het heel leuk om creatief bezig te zijn en lijkt het je leuk om te leren mozaïeken tijdens jouw kinderfeestje, dat kan! Sunny ART Atelier organiseert creatieve kinderfeestjes waarbij je aan de slag gaat met mozaïek.

Alle kinderfeestjes in en om Apeldoorn en Deventer vind je hier.