Op en top Kidsproof Hotspot: Restaurant NuNu

28 augustus 2018
De plek waar wij al jaren komen... Gezellig met vrienden borrelen of dineren met kids zich héél goed vermaken en waar niet alleen de kindjes lekker eten, maar de ouders ook! Maak kennis met NuNu in Schalkhaar, het enige Australische restaurant in het Oosten van het land en met een menukaart waar je u tegen zegt én met tof vermaak voor kinderen!
Let's start with the food!
Want ondanks dat de grote speeltuin en alle kinderactiviteiten anders doen vermoeden is de kaart absoluut geen snelle-hap-kaart. De koks van NuNu zijn steengoed en maken gerechtjes met pure smaak. Wat denk je van een diner met Struisvogel, wortel/sinaasappel creme, spekkruimels, seizoensgroenten, venkelzaad en mangochutneyl Precies, dat bedoelen we! Tongstrelende gerechtjes, zowel voor lunch, diner en borrel! Probeer er ook vooral een Australisch drankje bij.
En de kids.. daar zijn pannekoeken voor te bestellen, pancakes uiteraard! Maar ook Chicken 'n chips of fishsticks. En vooraf nacho's... dat moet goed komen toch?



En dan dat interieur..
Ook heerlijk! Alsof je een woonblad in stapt! Neem plaats aan één van de lange tafels, zoek een tafeltje bij de spelletjeskast of kruip bij de haard met de zachte bontjes in de relax-stoelen! En hoe stylish het ook is, er is absoluut ruimte en toestemming voor de kids om lekker hun gangetje te gaan! 



Naar buiten, want daar is het ook goed toeven!
Beach in Salland! Neem plaats op het grote terras of in één van de luie strandstoelen grenzend aan de speeltuin. Tja, hoe relaxed wil je het hebben. Cocktailtje erbij dan maar?



Never stop playing!
Die speeltuin is te gek! Groot, genoeg te klauteren, te draaien en te glijden. De speeltuin is één grote zandbak, dus dat wordt lekker graven en bouwen. En hoe leuk dat paps en mams aan de rand onder een strooien parasolletjes zitten te chillen! Ook is er een grasweide waar je een balletje kunt trappen en in de weilanden staan schaapjes en de ezeltjes Dip & Dap!



Speurtochten

In het bos bij NuNu is een spannende speurtocht te doen, de Outback Challenge. Zoek de dieren in het bos en geef antwoord op de vragen. Raad het woord en verdien een echt Australisch sapje plus de eeuwige roem! Of doe de Fairytale Garden Experience! Een leuke sprookjes speurtocht in de speeltuin van NuNu, uitgezet voor kinderen vanaf 4 jaar. Beantwoord alle vragen juist, puzzel het goede woord en grabbel een kadootje!

Word lid van de AUSSIE KIDS
Lid worden van AUSSIE KIDS is helemaal gratis. "Leden" krijgen een eigen AUSSIE KIDS kaart en die is hándig! Bij elk bezoekje aan NuNu krijgen ze op vertoon van de kaart een gratis waterijsje, ze mogen gratis de Outback Challange doen, krijgen korting op de woensdagmiddag AUSSIE KIDS activiteiten én doen ook nog iets heel goeds. Van elke entree van een activiteit gaat namelijk € 1,- naar War Child!

Meer weten over NuNu of direct een tafeltje reserveren? Klik dan hier!