Mamablog: het verhaal én gezicht achter Sgoolfotografie

1 juni 2018
Wij hebben de mazzel dat Sgoolfotografie op onze school de portretten en klassenfoto's maken want die zijn altijd zó leuk! Angela Stouten uit Apeldoorn is één van de fotografen van Sgoolfotografie. Haar twee kids zijn al een tijdje uit de Kidsproof leeftijd, ze zijn 21 en 18, maar ze heeft wel 4 hele leuke Kidsproof tips voor ons. Fijne plekjes én fotogenieke plekjes!
Klimbos Garderen
Angela tipt als eerste het Klimbos in Garderen. Een spannend uitje voor jong en oud! Het park bestaat uit maar liefst negen verschillende parcoursen. Om te beginnen is er het nettenparcours 'Netventure', speciaal voor de allerkleinsten. Daarnaast zijn er acht parcoursen die je met een minimale lengte van 1.20 meter kunt beleven. Deze parcoursen zitten vol leuke, spannende en avontuurlijke elementen. Van een tonnenlift, Wipe out ballen tot glijbaan, evenwichtsbalken, een bewegend net en een spinnenweb. En zelfs een skateboard en een fiets op 25 meter hoogte. Je komt onderweg van alles tegen in de bomen! En vergeet niet te lachen als je langs de camera komt. 

Hof van Twello
Ook is Angela gek op het blote voetenpad van Hof van Twello én om te struinen over de leuke marktjes die ze daar organiseren! Alles is hier in z'n puurste vorm, de kids dus ook! Perfect moment om ze te fotograferen zoals ze zijn.

Woeste Willem
Angela heeft ook Woeste Willem op de Worp ontdekt! "Ik was laatst bij de Worp, Deventer. Daar hebben ze een geweldig speelstrand aangelegd. Lekker langs de IJssel wandelen, spelen bij het water. Lopen over de spoorbrug en dan met het pontje weer terug. Groot en klein genieten hiervan. Ook geweldige plek voor familie fotoshoots."

Beekbergerwoud
De ultieme plek om kinderen te fotograferen is volgens Angela het Beekbergerwoud. "Beekbergerwoud is een prachtig natuurgebied met vlonderpaden, je ziet daar verschillende diersoorten. En er is een uitkijktoren. Neem een tas met drinken en iets lekkers mee. Vooral rond zonsondergang is het daar prachtig."

P.s. wij vinden het een aanrader om Angela Stouten te volgen op Instagram!