Pannenkoeken eten bij Restaurant Berg en Dal

3 september 2018
Pannenkoeken eten, een feest voor klein! Maar wij zijn altijd op zoek naar plekjes waar het goed toeven is voor klein én voor groot. Zo'n plekje is Restaurant Berg en Dal in Hoog Soeren. Waarom? Lees mee!
Hoog Soeren is een klein dorp iets ten westen van Apeldoorn en midden in de mooie bossen van Kroondomein Het Loo. Hier vind je Restaurant Berg en Dal, een traditioneel pannenkoekenhuis met een flink terras. Terras... daar houden wij van! En dit terras is ruim goedgekeurd, gezellige hoekjes en mooi gelegen onder grote bomen. 



En onze kids... die willen niet stil zitten en genieten van zonnestralen die door de bomen heen piepen. Die willen gewoon spelen! Dat kan, er is een huisje met een mini-bioscoop, een speeltentje, speelmatten etc. En naast dit huisje is een kleine beschutte speelplek met een zand-water tafel, glijbaan voor de kleintjes en een speelhuisje. Fijn om te weten is dat ze hier geen kant op kunnen, achter deze speelplekken zit een hek.



En dan uitkiezen wat je wilt eten! Gevalletje moeilijk kiezen, de pannenkoek specials klinken lekker! Bijvoorbeeld de pannenkoek Maxima met spek, rucola, geitenkaas, honing en walnoten! Yum! Of de Zomerse pannenkoek die mijn hubby nam, vers fruit en bakkersroom! Onze kids kregen een verrassingsmenu, pannenkoek, ijs en een kado! Ben je minder verzot op pannenkoeken, dan zijn er ook maaltijdsalades en broodjes om uit te kiezen. Eerlijk is eerlijk, ik ben geen groot liefhebber van pannenkoeken, maar de pannenkoeken bij Berg en Dal zijn absoluut een aanrader, knapperig en vers, precies goed!



Bij het verrassingsmenu zit een ijsje met dikke dot slagroom én een lolly! En dan nog de beloofde verrassing. Een bak vol knuffels en kleine hebbedingen waar je iets uit mag zoeken, dikke verwennerij vandaag!



Wij hadden de mazzel om lekker op het terras te kunnen eten. Maar ook binnen is het leuk. Je merkt hier dat je midden op de Veluwe bent. Het is bijna een mini-museum binnen met opgezette zwijnen, vossen, herten, roofvogels en het schatje van hieronder! Als de kinderen wel lekker naar buiten willen om te spelen, neem dan plaats in de zaal aan de rechterkant van het restaurant. Je kunt ze dan prima in de gaten houden!



Meer weten over dit pannenkoekenrestaurant? Klik op de volgende link voor openingstijden, het adres én het telefoonnummer om direct een tafeltje te reserveren!