ZeepkistenRace Festival 2019

6 mei 2019
Zet hem in je agenda, 30 mei het Orderbos Apeldoorn: het ZeepkistenRace Festival. Hét ultieme Kidsproof festival. Outdoor, stoer, beetje ruig, klimmen, klauteren, ontdekken, racen en 100% gezellig! Er is zoveel gaafs te beleven, het staat hier op een rijtje.
De Race
Alle zeepkisten verzamelen! Het is zover! Of je gaat voor de snelste tijd of voor de mooiste kist, gestreden gaat er worden. Dit jaar wordt er geraced met een nieuw systeem, je raced echt tegen elkaar, de tijden worden geklokt met een stopwatch. Er zijn 2 categoriën 5 t/m 8 jaar en 9 t/m 12 jaar. Voordat er gestart kan worden is er een serieuze keuring van de kist in de pitstraat! Check hier de reglementen.
Wil je zelf niet aan de slag om een zeepkist te maken? Huur er dan één. Voor maar 5,- heb je 'm!
En of je nou zelf aan de knutsel gaat of je het makkelijk doet en er één huurt: vergeet je niet in te schrijven.De Camping
Ook dit jaar kun je weer verblijven op de festivalcamping! Blijven logeren betekent 100% sfeer, gezellige avonden, een sneak preview van de racebaan + even oefenen en meer!

Trampolines testen van Street Jump
Het nieuw te openen trampolinepark Street Jump staat op het festival klaar om jou alvast kennis te laten maken met hun gave trampolines. Terrasjes en foodtrucks
Niet geheel onbelangrijk natuurlijk, lekker eten en drinken! Er grenzen 7 foodtrucks aan de terrasjes die jullie gaan voorzien van goed gevulde buikjes. Liefhebbers kunnen broodjes bakken boven een vuurtje.

Graffity-hoek
De Verfbrigade komt met spuitbussen in de gaafste kleuren en doek naar het ZeepkistenRace Festival. Maak een tof kunstwerk voor thuis. Stormbaan
Let's go, bedwing die geweldige opblaasbare stormbaan!

SUPERHOGE en LANGE tokkelbaan
Ja deze tokkelbaan vergeet je dus echt nooit meer hé! Durf jij? De tokkelbaan is 10 meter hoog en 80 meter lang.
Klim, klauter en Timmerdorp
Monkey Town tovert weer een heerlijk Klim, klauter en timmerdorp tevoorschijn op het festivalterrein! En vorig jaar hebben ze al bewezen dat ze dat als de beste kunnen, urenlang speelplezier voor echte outdoor kids!

Bubbelvoetbal
Bij BubbelBal krijg je een grote met lucht gevulde plastic bal om je heen die als stootkussen dient en dat betekent HILARITEIT alom!Vet stoer met Race Kids
Het is echt! Tijdens het festival kun je meedoen aan de opstap-clinic met heuse mini-bikes! De clinic wordt verzorgd door Race Kids. Vanaf 7 jaar en minimaal 1.20 meter lengte mag je op zo'n cool motortje stappen. Handig om je van te voren aan te melden.

Lasergamen in het bos
Pas op.... achter je! Trek je outfit aan, pak een geweer en strijd tegen je vrienden, familie of volslagen onbekenden tijdens een potje lasergamen in het Orderbos!
Muziekje erbij!

Misschien ken je de geinige DJ act van Oscar Prinsen wel van een ander festival. Behalve dat hij superleuke plaatjes draait brengt hij je met zijn unieke DJ booth helemaal in festival sfeer. En alsof dit nog niet festy genoeg is wordt er ook nog een echt Spaans feestbandje ingevlogen.

Bootcamp je fit!
Ja lekker, even goed in beweging! Smartfit komt een bootcamp geven voor het hele gezin, zie je vader eens ff zweten! En natuurlijk is dit ook dé perfect warming-up voor de coureurs.