6x leuke Sinterklaas Printables

2 november 2024

Kidsproof is dol op Sinterklaas! En daarom hebben wij zes hele leuke, gratis, Sinterklaas printables voor je: een Sinterklaas aftelkalender, een Sinterklaas afstreepkaart, 2 verschillende Sinterklaas Bingo's, een Pietendiploma en een Sinterklaasspel. Opslaan & printen maar!

De leukste Sinterklaas Printables voor kinderen!

Aftelkalender

Hoeveel nachtjes slapen nog mama? Met onze handige Sinterklaas Aftelkalender is dat hartstikke duidelijk! TIP: Versier het vakje als ze op die dag hun schoen mogen zetten!

Aftelkalender Sinterklaas 2023

Sinterklaasliedjes bingo

Zing gezellig mee met de echte klassiekers én streep ze snel af van je bingokaart. Wie heeft er als eerste bingo?


Sinterklaas Afstreepkaart

Zijn de huizen in jullie buurt ook zo mooi versierd? Hoogste tijd om een wandeling door de buurt te maken. Elke keer als je de Sint of een (gluur)pietje ziet, mag je een cadeautje inkleuren!


Sinterklaas Bingo

Is Sinterklaas al in het land met de pieten? Om het zeker te weten gaan we op zoek naar aanwijzingen. Print deze leuke Sinterklaas bingo uit en neem hem tijdens een rondje door de buurt!


Pietendiploma

Over het dak lopen, pakjes inpakken, pepernoten bakken… De Pieten hebben het maar druk met de voorbereidingen voor het Sinterklaasfeest. Test thuis hoe goed de pietenvaardigheden van jouw kind zijn. Heeft jouw piet-in-de-dop de opdrachten succesvol volbracht, dan ligt er een pietendiploma klaar. Naar de 26 opdrachten voor thuis >>


Sinterklaasspel

Leuk voor pakjesavond of gewoon tussendoor: het Kidsproof Sinterklaasspel. Je speelt dit spel met pakjes of pepernoten. Wie bereikt als eerste het paard van Sinterklaas?We wensen jullie een hele leuke Sinterklaas periode!


Naar de website