Speciale uurtjes bij Krazy Kangaroo voor kleintjes vanaf 2 jaar

1 juli 2019
Speciaal voor kleine stuiterballen heeft Krazy Kangaroo gereserveerde uurtjes, Kids Jump, voor kleintjes vanaf 2 jaar. Wij probeerden de Kids Jump uit met onze tweeling van 4 en zoon van 6.

Zondagochtend om 10:00 uur stappen wij Krazy Kangaroo in Apeldoorn binnen! Krazy Kangaroo is een grote hal, bommetje vol met trampoline vermaak. De hal is opgedeeld in meerdere 'jump-area's' waarvan de meeste ook heel geschikt zijn voor kleinere kindjes. Het is wel belangrijk om er goed bij te blijven, want er zijn wel wat handigheidjes om het helemaal veilig te houden!

Na een korte instructie stappen we de hal in. Wauw, wat veel trampolines. We zien onze kinderen denken 'waar te beginnen?'. Hieronder staan een paar van de onderdelen uitgelicht!

FOAM PIT
De Foam Pit lonkt het meest. Wat wil je ook? Dit is een soort zwembad, maar in plaats van water is het gevuld met schuimblokken. Je kunt er in springen vanaf de kant, vanaf een verhoging of vanaf de balansbalk.


Vanaf een verhoging in de FOAMPIT springen!

DE AIRBAG
Neerploffen op een megakussen, superleuk! En kids die durven, die niet van die scheitebroekjes zijn als die van ons, kunnen vanaf een trampoline in de airbag ploffen.


Vanaf trampolines op de AIRBAG springen! Nog best spannend.

WIPE-OUT
Ook een superleuke, helemaal als de papa's en mama's ook meedoen. Balancerend op een blok terwijl de sweeper langs komt. Wie gaat er het eerst sneuvelen?VALO JUMP

De favoriet van onze zoon, we hebben hem serieus nog nooit zo sportief bezig gezien! Bij dit onderdeel speel je een game en de hoofdrol in de game ben je zelf! Door op de trampoline te springen kun je bijvoorbeeld eendjes pakken en punten verdienen.Wij hebben ons een uur vermaakt bij Krazy Kangaroo! Na het uurtje hebben we een drankje en wat lekkers gedaan in het restaurant. En gaan we vaker? Ja echt wel! 

Een paar handige weetjes over de Kids Jump bij Krazy Kangaroo:

-> Maximaal 2 kinderen per volwassene, met oogpunt op de veiligheid van de kinderen
-> Speciale sokken zijn verplicht. Heb je springsokken, neem ze dan mee. Anders kun je ze kopen voor € 2,50
-> Een uurtje springen kost voor 1 kind met begeleider € 10,-
-> De Kids Jump is iedere zaterdag en zondag van 10:00 - 12:00 uur en op woensdag van 14:00 - 15:00 uur. In de vakanties is de Kids Jump dagelijks van 10:00 - 12:00 uur

Alle praktische info over Krazy Kangaroo vind je hier!