De nieuwste smul-adresjes op Kidsproof

25 maart 2019
4 nieuwe eet-adresjes op Kidsproof Apeldoorn-Deventer waar je lekker samen met de kinderen kunt genieten van een hapje en drankje!
Het Smaaklokaal van WAAR Apeldoorn
Waar is niet nieuw op de site, maar wel in de rubriek Uiteten! Deze winkel met leukste en fijnste fair-trade spulletjes heeft nog niet zo lang een nieuwe lokatie (de opgehipte Marktstraat) en nu ook ruimte voor een lekker hapje en drankje.

Eten bij Pa en Ma
Eten bij Pa en Ma is hardstikke mooi gelegen, heel landelijk net buiten Deventer. Het restaurant is gevestigd in een oude rundveestal. Het keukenteam kookt met passie en ambacht de lekkerste gerechten, met altijd verse en huisgemaakte producten en bij voorkeur uit de regio.

No15
In het mooie dorpje Hoog Soeren vind je Restaurant No15. Kom hier voor een lekker gebakje, American pancakes, lunch, diner én speciale kindergerechtjes. Het mooie terras grenst aan een speeltuin, hoe lekker wil je het hebben? Ook leuk, neem plaats op het terras naast de blije kipjes.

Heerlijk Lokaal
Een heerlijk plekje op randje centrum van Apeldoorn, Heerlijk Lokaal. Laat je verwennen met de lekkerste hapjes die met zorg worden klaargemaakt. En hoe leuk dat Heerlijk Lokaal sinds maart ook echt Kidsproof genoemd kan worden. Voor kinderen is er een eigen speelkamer gemaakt én ze kunnen smullen van een beren pannenkoek, altijd goed natuurlijk!

Klik op de groene titel voor meer info over het restaurant / eettentje!

En mocht je zelf nog een adresje hebben die echt niet mag ontbreken op de site, mail ons dan op apeldoorn@kidsproof.nl!

Nog meer inspriratie nodig? In de rubriek Uiteten vind je meer dan 100 tips om gezellig met z'n allen uiteten te gaan!