Winnaars winacties Feestweek Kidsproof Apeldoorn-Deventer

17 maart 2019
En toen bestond Kidsproof Apeldoorn-Deventer zomaar 2,5 jaar! Al 2,5 jaar speuren wij naar de leukste Kidsproof tips voor in de Uitagenda, toffe uitjes voor in de rubriek Eropuit, komen er toch steeds weer nieuwe kinderfeestjes bij en noem maar op! Superleuk werk, dat kunnen veel van jullie je voorstellen (horen we vaak!) maar eerlijk is eerlijk zonder onze bezoekers op de site, de abonnees op onze nieuwsbrief en de volgers op Facebook zijn we natuurlijk voor niks bezig!

Dus DANK!
Afgelopen week vierden we ons feestje met een paar winacties. De winnaars staan hieronder. Toch jammer, dat we niet iedereen kunnen laten winnen en daarom... gaan we weer knetterhard aan de slag om jullie te voorzien van de leukste tips. Op naar de 5!


We zijn onze feestweek gestart met een familieworkshop bij JacksArt. Lekker aan de slag met doek en verf, héél veel verf. De workshop is gewonnen door Judith Kaldenhove.

Daarna hadden we 4 kaartjes voor Kinderparadijs Malkenschoten in de aanbieding. Oh zo'n fijn plekje om met wat kleinere kinderen naar toe te gaan. Aan jou de eer Gerlinde Plender

De afsluiter van de feestweek was de Plons winactie met 4 kaarten voor Aquacentrum Malkander. Die plons gaat Narjara Kuijten maken met haar familie!

Van harte gefeliciteerd dames. Sturen jullie een mail naar apeldoorn@kidsproof.nl?