Zo Kidsproof is het Zwitsalterrein in Apeldoorn

3 juni 2018
Apeldoorn heeft met het Zwitsalterrein een uniek stukje cultureel erfgoed! Vroeger werden hier de Zwitsal-producten gemaakt en leuk om te weten het bekende gezichtje op de Zwitsalpotjes is het profiel van de dochter van de oprichter Cor Jansen.
Sinds 2011 wordt er niet meer geproduceerd op het Zwitsalterrein maar is het de plek voor allerlei leuke initiatieven en bedrijven. En... het terrein wordt steeds meer Kidsproof! Hierbij de Kidsproof stekjes voor je op een rij!
Staddstrand en restaurant Soap
Eind juni is het zover, dan gaan de deuren open van het enige echte Stadsstrand van Apeldoorn: Soap! Wij zijn bijna niet meer te houden, zien ons helemaal zitten met de voetjes in het zand, kinderen lekker aan het spelen en uitzicht op sportievelingen op het volleybalveld terwijl we genieten van een hapje en drankje.

Real-X

En dan indoor skatepark Real-X waar je zes dagen per week kunt skaten, skateboarden, les kunt krijgen én een top kinderfeestje kunt organiseren! Ouders kunnen er trouwens ook lekker chillen en met een kopje koffie kijken naar de acties van hun kroost. En er is een winkeltje voor skateboards, kleding en toebehoren.

Tim Koldenhof Producties
De theaterschool van Apeldoorn waar heel veel talentjes vanuit doorstromen naar grote, landelijke opdrachten! Op de theaterschool wordt een breed lesaanbod aangeboden voor de disciplines dans, zang, musical, film, theater en conditie/yoga pilates. Ook hier een fijn toeven voor ouders, er is een hele fijne koffiebar aanwezig én een terras! Zo wordt wachten op jouw talentje een zen-momentje!

Bounz Apeldoorn
Bij Bounz® Apeldoorn kun je enorm uitleven op trampolines! Er is genoeg ruimte voor iedereen om helemaal los te gaan. En omdat het binnen is, maakt het ook niet uit wat voor weer het is! Onder leiding van een Bounzmaster kun je coole trucks leren, of je kunt mee doen aan Dodgeball! Ook kun je hier terecht voor een kinderfeestje.

United DJ
DJ's in de dop kunnen hun talenten ontwikkelen bij de United DJ School in gebouw Stoom. En zin om met je vrienden en vriendinnen toffe beats te maken? Ook hier kun je een kinderfeestje houden!

Loods 17
Bij de Kringloop van Foenix vind je ook de leuke lunchroom Loods 17! Net zoals je voor een prikkie leuke vondsten doet in de winkel kun je ook voor weinig geld lekker lunchen met het hele gezin bij Loods 17. Oja, en die gevulde picknickmanden die je hier kunt ophalen.... die zijn fantastisch!

En dan nog de toffe festivals op het terrein! De eerste die nu op het programma staat is het Drakenboot-Festival!