Zomer bij CODATerug naar het overzicht

Vier de zomer bij CODA met heel veel leuke kinderactiviteiten!
Bij CODA Museum ontdek je altijd een tentoonstelling of activiteiten over dier en natuur. Er is veel aandacht voor de flora en fauna op de Veluwe! Deze zomer organiseert CODA een anatal extra bijzonder kinderactiviteiten: 

CODA TOUR DE FORÊT
Ontdek al fietsend en lopend hoe mooi de Veluwe is! Onderweg kom je de highlights op de Veluwe tegen: van Radio Kootwijk, de Asselse Heide, de zandverstuiving bij Klein Dabbelo tot pittoresk Hoenderloo! Ontdek de bossen als een fervente verzamelaar in de (eier)dop en ga aan de slag met vele challenges zoals natuurbingo op een kabouterpad!

Familiedagpakket
De familiedagen van CODA Museum beleef je vanaf deze zomer ook in je eigen huiskamer en met deze diereneditie ook op vakantie én in de natuur. met (knutsel)opdrachten voor binnen en buiten ga je spelenderwijs aan de slag en leren kinderen kijken, vastleggen en vergelijken als een kunstenaar.

Vogelhuisje der Verhalen
Vlakbij bezoekerscentrum ‘t Leesten vind je een speciaal Vogelhuisje der verhalen. Ga snel op zoek naar het huisje waar kinderen mee kunnen schrijven aan een groot verhaal over de Veluwe. 

TIP: In onze Uitagenda vind je nog meer leuke activiteiten zoals de CODA Expeditie, Boekverrassing, BoekStart Buiten en creatieve dagen in het CODA Atelier!

CODA

Vosselmanstraat 299
7311 CL Apeldoorn
Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie!

Zomervakantie!

Het is ZOMER en VAKANTIE! Heerlijk even een versnelling lager, maar er zullen ook momenten zijn waarop de kinderen zich vervelen. Gelukkig hebben wij heel veel inspiratie voor je in onze zomerse blogs!

Naar de blogs