icon-closeMuseumkids leaderboard week 42-43

GLKTerug naar het overzicht

zondag 27 oktober

GLK


Openingstijden Van 12 t/m 27 oktober Prijs Kosten verschillen per activiteit, klik op de roze websitebutton voor de activiteiten en kosten.
Feest! Geldersch Landschap & Kasteelen bestaat 90 jaar en dat vieren we met de Week van het Landschap!
HOERA! Dit jaar bestaat Geldersch Landschap & Kasteelen 90 jaar! Dat wordt groots gevierd tijdens de herfstvakantie, van 12 t/m 27 oktober bij Geldersch Landschap & Kasteelen met de Week van het Landschap.

GLK organiseert tijdens de Week van het Landschap activiteiten en excursies voor jong en oud, bij één van de zeven kastelen die in deze periode zijn opengesteld. Laat je verrassen door heerlijke producten tijdens de streekmarkt op kasteel Rosendael. Luister naar een concert met middeleeuwse muziek in de ridderzaal van kasteel Ammersoyen of kraak de schatkist. Zoek de gouden appel in de boomgaard van kasteel Doorwerth en ontdek de groenten van vroeger samen met de tuinbaas. Maak een paddenstoelenwandeling of herfstwandeling samen met de boswachter. Of kijk hoe een echt zwaardgevecht eraan toeging en schiet zelf met een middeleeuwse pijl en boog. Er is genoeg te doen voor iedereen!

Meer weten over dit evenement of de activiteiten? Klik dan op de roze websitebutton.

Op zoek naar meer leuke evenementen of activiteiten? Neem dan een kijkje in de rubriek Eropuit!

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs