Kinderfilms zomervakantieTerug naar het overzicht

zondag 7 augustus
Ook deze zomervakantie vertoont Gigant weer de leukste kinderfilms in het filmtheater!
Deze zomervakantie staan er weer een aantal leuke kinderfilms op het programma van het filmtheater van Gigant. Welke film(s) ga jij kijken?

Voor haar negende verjaardag krijgt Babs van haar opa uit Amerika het varkentje Knor cadeau. Haar ouders zijn daar niet zo blij mee. Alleen op voorwaarde dat Knor een puppycursus volgt, mag Babs hem houden. Maar dan blijkt opa stiekem andere plannen te hebben met Knor. Hij doet mee met de worstenwedstrijd van de Vereniging voor Vleeswaren van Verse Varkens… De film Knor is geschikt voor kids vanaf 6 jaar.

Anna en Joey zijn binnenkort niet meer de enige kindjes in het gezin, er komt een baby’tje bij! Op de dag van de bevalling worden ze door hun oom meegenomen naar de kinderboerderij. En daar staan hen een hoop avonturen te wachten! 2 kleine kleutertjes: Een dag om nooit te vergeten is geschikt voor alle leeftijden.

Mollige oranje huiskat Marnie slaapt, eet en kijkt de hele dag tv, een droomleven, zelfs voor een kat. Marnie heeft één grote droom: geheim agent worden! Als Rosalinde’s broer Paul zegt een belangrijke onderzoekszaak te hebben is Marnie gelijk enthousiast. Maar Paul heeft andere snode plannen en Marnie wordt ontvoerd naar een plek ver van huis! Gelukkig ontmoet Marnie de neurotische haan Egbert, laffe hond Elvis en de dromerige ezel Anthony. Geheim agent Marnie is geschikt voor alle leeftijden.

Lu-la, een buitenaards vriendinnetje van Shaun het schaap, zoekt na een intergalactische joyride met een ’zoem-zoem’ de weg terug naar haar ‘po-poe’ en ‘mi-ma’. Vol visuele grappen en verwijzingen naar scifi-klassiekers, waarbij veel te grinniken valt. Shaun het Schaap – Ruimteschaap is geschikt voor alle leeftijden.

Kom je kijken? Voor meer info en tickets klik je op de roze button.

Binnenkort jarig? Vier je verjaardag met een leuk kinderfeestje!

Gigant Apeldoorn

Nieuwstraat 377
7311 BR Apeldoorn
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomer vol muziek!

Zomer vol muziek!

Tot en met zondag 14 augustus kan je weer op de mooiste locaties in Gelderland genieten van muziek. Wij verzamelden alle Muziekzomer voorstellingen die ook heel geschikt voor gezinnen!

Bekijk programma