Uitje voor het hele gezinTerug naar het overzicht

Een komische, muzikale & eerlijke familievoorstelling naar het beroemde verhaal van Robin Hood!
Een fijne familiemusical over het beroemde verhaal van Robin Hood en Marian. Overweldigende scènes, spannende gevechten en intieme momenten wisselen elkaar af. Deze musical zal op de hele familie een onvergetelijke indruk achterlaten. Gespeeld door het Nationaal Jeugd Musical Theater, de grootste kweekvijver van Nederlands musicaltalent.

Het verhaal
Nottingham is er slecht aan toe. Wanneer Marian na jaren terugkeert naar het kasteel in Nottingham, schrikt ze van hoe de stad er aan toe is. Na de dood van de koning, haar vader, heeft de sheriff de macht gegrepen. Hij is meedogenloos en regeert met harde hand. De rijken zijn alleen maar rijker geworden en de armen armer. Marian heeft er van alles over te zeggen maar de sheriff snoert haar de mond. In het kasteel voelt ze zich opgesloten; ze ziet machteloos toe hoe het volk honger heeft en hoe onschuldige mensen worden gestraft.

Wie gaat de stad verlossen?
Dan staat er plotseling een held op vanuit de menigte, die op spectaculaire wijze een paar jonge veroordeelden bevrijdt met zijn pijl en boog. Deze Robin Hood sluit zich aan bij een bende vogelvrijverklaarden die in het bos van Sherwood woont. De groep begint van de rijken te stelen en verdeelt de buit onder de armen, dit tot grote woede van de sheriff. Intussen hoort Marian dat ze wordt uitgehuwelijkt aan de hardvochtige, mysterieuze Guy van Gisborne, de neef van de sheriff. Ze moet steeds meer vrijheid inleveren. Wie helpt haar?

Wie is toch die mysterieuze Robin Hood en zal hij erin slagen om meer gelijkheid af te dwingen?

Nieuwsgierig geworden? Klik op de roze button voor meer informatie over over deze voorstelling!

Robin Hood de Musical


Openingstijden Zie website theater. Prijs Zie website theater. Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste kinderfeestjes

De leukste kinderfeestjes

Is jouw kind binnenkort jarig? Wij hebben een compleet overzicht met heel veel leuke kinderfeestjes voor je. Alleen nog even kiezen!

Bekijk alle feestjes