Klimbos VeluweTerug naar het overzicht

Zo moedig als je bent, zo hoog kun je komen in het Klimbos Veluwe in Apeldoorn
Klimbos Veluwe in Apeldoorn is wat je noemt het klimbos der klimbossen. Hier vind je maar liefst 9 verschillende klimavonturen en circa 90 verschillende overgangen. Oplopend in moeilijkheidsgraad en hoogtes van 2 tot niet minder dan 18 meter. Daar word je wel even stil van… Heel even maar, want je weet: klimmen in zo’n bos wordt lachen, gieren, brullen!

Junior Klimbos
Voor de jonge gasten (vanaf 6 jaar) is een speciaal Junior Klimbos ingericht. Je wordt hier groots onthaald als je met je arm gestrekt tot de lifeline op 1.30 meter reikt, maar nog niet de 1.60 meter voor de andere routes haalt. Toch zijn de 3 routes in dit Junior Klimbos bepaald niet kinderachtig. Je gaat met beide benen van de grond op 3 tot 5 meter hoogte en komt meer dan 25 overspanningen tegen. 

Klimbos Veluwe is voorzien van een continu zekersysteem. Dus veiligheid gewaarborgd!Online kaarten
Reserveer online je tickets voor het klimbos, klik op de roze button op deze pagina.

Klimbos Apeldoorn

J.C. Wilslaan 21
7313 HK Apeldoorn
Openingstijden Bekijk de openingstijden op de site van het klimbos. Klik hiervoor op de roze websitebutton. Prijs Bekijk de tarieven op de site van het klimbos. Klik hiervoor op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hoera, er zijn lammetjes

Hoera, er zijn lammetjes

Er zijn weer lammetjes! En het leukste is, je mag ze knuffelen. Lees snel verder waar je dit kunt doen.

Kom lammetjes kijken