icon-closeClub Adventure juni2020
icon-closeClub Adventure juni2020

NP De Hoge VeluweTerug naar het overzicht

Natuur en Tech! Beleef NP De Hoge Veluwe met de Augmented Reality App! Superleuk en interessant!
Bezoek Het Nationale Park De Hoge Veluwe en beleef de geschiedenis van het park met de nieuwe gratis app. Wat zijn die grote muren onderaan De Franse Berg? Waarom staat er een bunker in het Park? En hoe kwamen schapen uit Corsica op de Hoge Veluwe terecht? Er zijn zoveel mooie verhalen te vertellen over Het Nationale Park De Hoge Veluwe! Ontdek ze nu met de app NPHV | AR.

De app bevat auto-, fiets- en wandelroutes, vol feiten en weetjes over het Park en zijn geschiedenis. Dankzij de Augmented Reality komt de geschiedenis voor je neus tot leven. Je kunt er zelfs onderdeel van worden! Sla je arm om Anton Kröller, of hou een kunstwerk van Van Gogh in uw handen.

Er is ook een route speciaal voor kinderen. Zij kunnen op de foto met de dieren in het Park, en onderdeel worden van een echte Van Gogh!


Wil je meer weten over een bezoek aan Het Nationale Park De Hoge Veluwe? Klik dan op de roze websitebutton. Check ook hieronder de video over de Augmented Reality App!

P.s. je kunt nog veel meer beleven in het park! Stap op een Witte Fiets, speel The Nature Game, bezoek het ondergrondse museum het Museonder en nog zoveel meer!

Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Houtkampweg 13
7352 TC Hoenderloo
Prijs De app is gratis. Voor het bezoek van het park heb je een geldig toegangsbewijs nodig. Bekijk de prijzen op de site van het park. Klik hiervoor op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Weer open

Weer open

Wat fijn dat we er weer meer op uit kunnen! Hebben jullie dat ook zo gemist? Uitjes die weer open zijn herken je aan de roze 'weer open' vlaggetjes. Lekker overzichtelijk! Blijf wel de site van de aanbieder ook in de gaten houden.

Uitjes die weer kunnen!