Paleis Het LooTerug naar het overzicht

Vijf redenen waarom je met kinderen het vernieuwde Paleis Het Loo moet bezoeken!
Paleis Het Loo is weer open na een uitgebreide renovatie en er is heel veel te doen voor gezinnen!

Audiotour voor families - thuis bij de Oranjes
Een paleis is niet alleen een huis om in te wonen, maar ook om als koning of koningin in te werken. Het paleis staat vol met dure meubels en oude schilderijen. Maar is het ook gezellig? Bo, Puck, Jamilia en François vertellen je grappige verhalen over dit bijzondere huis en de bewoners. Eén van de leukste audiotours die wij ooit zijn tegengekomen!

Dierenspeurspel
Het dierenspeurspel in het paleis voor de kinderen helpt hen eens goed om zich heen te kijken. De brochure is gratis verkrijgbaar bij de entree. In het speelpaleis op het stallenplein kunnen kinderen zich nog even lekker uitleven. Fijn!

Vertelpodia
In de weekenden en de schoolvakanties kan je luisteren naar korte verhalen. In de tuinen hoor je hoe Willem III en Mary met hun gasten door de tuin wandelden en spelletjes deden. Wat waren Mary's favoriete bloemen en waar kwamen deze vandaan? En hoeveel tijd kost het om de tuin zo mooi te houden?

Activiteiten
Hier kijken we elk jaar weer naar uit: de prinsen- en prinsessendagen. De kinderen mogen verkleed meedoen aan allerlei koninklijke actviiteiten. Aanrader! Op alle andere dagen in de zomervakantie zijn er de zomerdagen. Ook dan is er heel veel te beleven voor het hele gezin! Je vindt alle kinderactiviteiten van Paleis Het Loo in onze Uitagenda!

Juniorpaleis
En de allernieuwste reden om Paleis Het Loo te bezoeken: het Juniorpaleis. Met een tablet - de Kingsta - ga je door het speciale kindergedeelte in Paleis Het Loo. De kinderen bereiden het bezoek van 2 eregasten voor een koninklijk feest voor. Het is wel slim om een tijdslot te reserveren, zodat je zeker weet dat er plek is.

Voor meer informatie klik op de roze websitebutton.

Nooit meer leuke tips missen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

Paleis Het Loo

Amersfoortseweg
7313 AA Apeldoorn
Openingstijden Wil je de precieze openingstijden van Paleis Het Loo weten? Klik dan op de roze websitebutton. Prijs Wil je de prijzen van Paleis Het Loo weten? Klik dan op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Bijna meivakantie

Bijna meivakantie

Nog eventjes en dan hebben we weer een hele week om er lekker op uit te gaan met de kinderen. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief en zorg dat je onze leuke tips niet mist.

Ontvang de leukste tips