• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

ZomerpaleisTerug naar het overzicht

Doe mee aan de leuke activiteiten met een zomers tintje bij Paleis Het Loo!
Vier de zomer bij Paleis Het Loo van zaterdag 6 juli tot en met zondag 1 september! In de zomer is de tuin één grote speeltuin en zijn er extra veel activiteiten. Het begint al op het stallenplein met een ware paarden- en autorace. Via het XL hinkelpad ga je vervolgens richting het paleis en de tuinen. Hier vind je allerlei buitenspellen. Van boogschieten en ringwerpen tot een goed gevulde spellenkraam. 

Prinsen- en prinsessendagen

Ben je van plan Paleis Het Loo met jonge kinderen te bezoeken? Kijk dan ook eens bij de Prinsen- en prinsessendagen. Met leuke shows, spelletjes, silent disco en meer.

Mini-workshop zaadbommen maken

Zin om even creatief aan de slag te gaan? Maak dan je eigen zaadbommetjes. Neem ze mee naar huis en fleur de buurt op! Te doen op zaterdagen en zondagen van 20 juli t/m 11 augustus.

Spelen in de tuinen

Van boogschieten tot een goed gevulde spellenkraam met grootse spellen voor de hele familie. Balanceer jij ook samen met je kids op de balansbloem?

Nog meer leuke activiteiten

Er is nog veel meer leuks te beleven bij Paleis Het Loo deze zomer. Ontdek het paleis en de tuinen met een speurtocht, stap het vrolijke hof van het Juniorpaleis binnen, bezoek de tijdelijke tentoonstelling Bloom en nog veel meer.

Bekijk het hele zomerprogramma via de roze button.

Niks missen van Kidsproof? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Paleis Het Loo

Koninklijk Park 16
7315 JC Apeldoorn
Openingstijden zaterdag 6 juli tot en met zondag 1 september Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

24x Zomervakantie-uitjes in NL

24x Zomervakantie-uitjes in NL

Zomervakantie! Wij hebben 24 extra leuke uitjes door het hele land voor je verzameld. Voor als je een keer een dagje verder weg wilt. Of op vakantie bent in eigen land.

Bekijk deze leuke tips