icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

Feestje Kasteel CannenburchTerug naar het overzicht

Ridders en jonkvrouwen opgelet! Vier je kinderfeestje op Kasteel Cannenburch in Vaassen!
Als je je kinderfeestje in Kasteel Cannenburch viert dan worden jullie ontvangen in de gewelvenkelder van het kasteel, die feestelijk is versierd. Iedereen krijgt iets lekkers te eten en te drinken en er wordt een spannend verhaal verteld. De jongens gaan zich daarna verkleden als ridder en de meisjes als jonkvrouw. Via geheime trapjes gaan jullie naar de zolders van het kasteel. En natuurlijk is er voor de jarige een verrassing!

Je kunt ook kiezen voor een audiotour. Dan beleef je samen een vorstelijke middag op het kasteel. Samen met je vrienden en vriendinnen ga je tijdens deze tour op ontdekkingstocht in het kasteel en het mooie park. De jonker van het kasteel, zoon van de kasteelheer en kasteelvrouwe neemt jullie mee terug in de tijd naar het leven van een adelijke familie in de 18e eeuw.

Beide opties duren ongeveer 2 uur en reserveren is noodzakelijk!

Wil je meer weten over de kinderfeestjes bij Kasteel Cannenburch? Klik dan op de roze button!

P.s. en bij jarig zijn horen natuurlijk ook mooie traktaties! Doe inspiratie op met de blog over gezonde knutseltraktaties!

Kasteel Cannenburch

Maarten van Rossumplein 4
8171 EB Vaassen
Openingstijden april t/m oktober: di t/m zo: 12:00 - 17:00 uur Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lockdown: Kinderen thuis

Lockdown: Kinderen thuis

In verband met het coronavirus zijn de meeste activiteiten de komende tijd geannuleerd. Op Kidsproof houden we zo goed mogelijk bij wat er nog wel kan én delen we thuistips. Check ze hier!

Naar onze tips