icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

Klimbos VeluweTerug naar het overzicht

Verleg tijdens je kinderfeestje met je vrienden en vriendinnen grenzen bij Klimbos Veluwe in Apeldoorn
Vier je feestje in Klimbos Veluwe (in Apeldoorn). Verleg samen met je vriendjes en vriendinnetjes je grenzen in een waar klimparadijs met maar liefst 9 verschillende routes. Hoe hoger de routes, hoe moeilijker ze worden. Een echte uitdaging dus voor een avontuurlijk en actief feestje. Er zijn verschillende arrangementen.

In Klimbos Veluwe maken ze gebruik van een continu zeker system. Hierdoor staan de kinderen nooit los en blijft de veiligheid voor 100% gewaarborgd!

Juniorbos
Een bezoek aan het Klimbos is een leuk dagje uit voor jong en oud. Je vindt hier uitdagende bruggen, netten, stevige lianen en hele gave tokkelbanen. Vanaf een minimale reikhoogte van 1.30m kun je al starten met de oranje routes in het Juniorbos. Je mag vanaf 6 jaar komen klimmen. Voor kinderen een spannend avontuur waarbij ze hun eigen grenzen verleggen, maar vooral heel veel plezier hebben!

Kinderfeest arrangementen
Er zijn een aantal mogelijkheden om het feestje bij het klimbos te vieren en invulling te geven. Elk feestje is maatwerk dus je kunt kiezen uit een aantal opties die passen bij jouw wensen. Op de website vind je deze mogelijkheden, via de roze button klik je eenvoudig door!

Klimbos Apeldoorn

J.C. Wilslaan 21
7313 HK Apeldoorn
Openingstijden Bekijk de openingstijden op de site van het klimbos. Klik hiervoor op de roze websitebutton. Prijs Bekijk de kosten voor een kinderfeestje op de site van het klimbos. Klik hiervoor op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lockdown: Kinderen thuis

Lockdown: Kinderen thuis

In verband met het coronavirus zijn de meeste activiteiten de komende tijd geannuleerd. Op Kidsproof houden we zo goed mogelijk bij wat er nog wel kan én delen we thuistips. Check ze hier!

Naar onze tips