Camping De WeeltenkampTerug naar het overzicht

Brandweerfeestje, Bob de Bouwer feestje, Slaapfeestje, Tuttenbellenfeestje en meer bij De Weeltenkamp
Jarig? Dat is een FEESTJE waard. Vier je kinderfeestje samen met je vriendjes en vriendinnetjes eens op familiecamping De Weeltenkamp en beleef een mooi avontuur.

Wat kun je allemaal doen en beleven bij familiecamping De Weeltenkamp?
- Onbeperkt spelen en ravotten op de speeltoestellen en op de camping.
- Onbeperkt ranja, koffie en thee.
- Spelen in de indoor speelstudio.
- Dieren knuffelen.
- Springen en stuiteren op de air trampoline.
- Rond crossen met skelters.
- Loop met z’n allen naar de zweefvliegtuigen of naar de springbak van de parachutisten.

Nog meer opties voor een thema-kinderfeestje en ze zijn zooooo leuk!
- Op zoek het gouden ei op de camping met behulp van een schatkaart. Na aanleiding van een verhaal gaan de kinderen opzoek naar het gouden ei. Leuk voor de leeftijd van 4 tot 7 jaar.
- Brood bakken bij het kampvuur met knakworstjes. Frietjes eten en kleine snacks. Een extra speeluur bij boeken kan!
- Brandweerfeest. De stoere kinderen maken een eigen uniform en helpen mee met brand blussen en de kat uit de boom te redden.
- Bob de bouwer feest. Iedereen mag zijn eigen hamer meenemen naar dit feestje en ze gaan als echte bouwvakkers aan het klussen met hout, spijkers en andere materialen. Wie gaat er met iets moois naar huis?
- Tuttebellenfeest. Een feest voor een echte tuttebel. Laat je lekker verwennen, wij pimpen de nagels en vlechten het haar in. Ook kan er lekker geknutseld worden.
- Tienerfeestje. Dit feestje is bedoelt voor tieners dat bestaat uit een lekkere high tea en een workshop met steigerhout. Bijv. een memobord of een kapstok.
- Slaapfeestje op de camping! Hoe leuk is dat? Jullie slapen met z’n allen in de recreatieruimte. Bij goed weer is er ’s avonds een kampvuur en kun je brood bakken, marshmallows smelten en spannende verhalen vertellen.

Wil je meer weten over een kinderfeestje bij De Weeltenkamp of direct boeken? Klik op de roze websitebutton om naar de site van De Weeltenkamp te gaan.

Camping De Weeltenkamp

De Zanden 215
7395 PG Teuge
Prijs Al vanaf € 5,- per persoon Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie!

Zomervakantie!

Het is ZOMER en VAKANTIE! Heerlijk even een versnelling lager, maar er zullen ook momenten zijn waarop de kinderen zich vervelen. Gelukkig hebben wij heel veel inspiratie voor je in onze zomerse blogs!

Naar de blogs