icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

Minigolf USATerug naar het overzicht

Show tijdens je kinderfeestje je talenten tijdens Minigolf USA bij Multi-activiteitencentrum Bussloo
Hole in one? Of juist met de slappe lach veel te veel slagen maken? Met uitzicht op het mooie water van recreatieplas Bussloo kun je bij Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo samen met je vrienden en vriendinnen komen Minigolfen. Uniek aan deze baan is dat de holes veel langer zijn dan de standaard midgetgolf-banen. De baan heeft ook dubbele greens en bij elke hole moet je een nieuw plan maken.
Ook leuk, voor iedereen ligt er na het spelen een officieel Minigolf USA-diploma klaar! En natuurlijk moet er lekker gegeten en gedronken worden. Ook dit is in hele goede handen bij Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo!

Lijkt je dit een leuk kinderfeestje? Klik dan op de roze websitebutton voor prijzen en extra mogelijkheden!

P.S. Wist je dat je bij Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo nog veel meer toffe kinderfeestjes kunt organiseren? Je kunt er ook ondergronds lasergamen, Pitch & Putt spelen, Bubblevoetballen of Voetgolfen!

Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo

Withagenweg 17
7384 SB Wilp
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hallo 2021!

Hallo 2021!

Nu alle feestdagen voorbij zijn en we nog steeds in lockdown zitten, blijven we voorlopig nog even thuis. Gelukkig zijn er online heel veel leuke tips om te doen en kunnen we ook naar hartelust wandelen.

Dit kan er wel!