icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

Kernvisie Summer SchoolTerug naar het overzicht

In de vakantie aan je spelling of rekenen werken? Doe mee met de Kernvisie Summer School bij Repetitio!
Vanaf 6 juli start Dyslexiepraktijk Repetitio met de Kernvisie Summer School. Deze Summer School is een verkort traject van de Kernvisie methode. Helemaal op maat gemaakt voor jouw kind! 

Hoe werkt het?
In de zomer krijgt jouw kind 4 keer een sessie van een uur waarin er wordt gewerkt aan haar of zijn problemen. Je mag naar de praktijk komen, maar het mag ook online. Handig voor als je de hele zomer op de camping zit! Tussen de sessies zit steeds een periode van 3 weken. Je kind oefent dan wel iedere dag een kwartiertje. Zodra ze het 'zien' zul jij zien dat ze hier zelf heel gemotiveerd door raken. Het contact tussen jou, jouw kind en de coach is in deze periode erg belangrijk.

Aan het einde van de Kernvisie Summer School hebben de kinderen nieuwe inzichten gekregen in het eigen leren én weten ze dit zelf ook toe te passen. Zo kan er na de zomervakantie een ontspannen en zelfverzekerde start van een nieuw schooljaar gemaakt worden! Dat gun je toch ieder kind?

Voor wie?
De Kernvisie Summer School is geschikt voor kinderen vanaf groep 3 die problemen hebben met spelling of rekenen en de aansluiting missen met de lesstof. Leerproblemen gaan vaak hand in hand met sociaal-emotionele problemen (bijvoorbeeld buikpijn, niet naar school willen of faalangst). Deze problemen verdwijnen vaak als ze eenmaal gestart zijn met de Kernvisie methode. Ze gaan namelijk zelf ervaren dat ze veel meer kunnen dan ze denken en dat zorgt voor gelukkigere kinderen! 

Wat houdt de Kernvisie methode in?
De Kernvisie methode leert kinderen technieken aan om lesstof zelf visueel op te slaan en blijvend te kunnen reproduceren. Zo leren zij leren en worden zij zelf verantwoordelijk voor de oplossing. Motivatie is hierbij een belangrijk onderdeel en hier wordt ook veel aandacht aan besteed. Uiteindelijk zal je kind ervaren dat hij/zij wel kan leren en tot resultaten kan komen. Maar wel op zijn eigen manier! 

Weten of het iets voor jouw kind is?
Stuur een mail via de groene knop naar Karin Jahromi van Repetitio voor meer informatie, advies en aanmelden.

De leukste uitjes voor de zomervakantie vind je in onze Eropuit categorie!

Repetitio - Praktijk voor dyslexie

Zwarte Kijkerweg 71
7313 HB Apeldoorn
Prijs € 295 inclusief het boek van de Kernvisie methode 'krachtig anders leren' Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x een dagje weg met kinderen in Nederland

16x een dagje weg met kinderen in Nederland

Leuk voor de zomervakantie: met het hele gezin een dagje op pad in Nederland. Wij hebben 16 super leuke uitjes voor je verzameld voor deze zomer. Happy Summer!

Check onze tips