De leukste familievoorstellingen in Musis Arnhem

3 oktober 2023
Deze leuke familievoorstellingen wil je zien! Stadstheater Arnhem wordt de komende vier jaren grondig verbouwd. Maar de familievoorstellingen staan niet stil! In Musis Arnhem kun je het komende seizoen weer zoveel mooie familievoorstellingen zien en horen. We hebben alvast 6 supertoffe tips voor je op een rijtje gezet. Maak je keuze en reserveer alvast je plekjes.
Leuke familievoorstellingen Musis Arnhem

Babyconcert: in het bos (0+)


Gebaseerd op het prentenboek ‘In het bos’ van Ingela Arrhenius, gaan Rianne en Remy op avontuur in het bos. Met een mix van kinderliedjes, jazz en (hedendaags) klassieke muziek laten de muzikanten verschillende taferelen in het bos horen. Zo klinkt er een prelude van fluitende vogeltjes en een symfonie van regen en windvlagen.
Woensdag 11 oktober
Onderdeel van de Kinderboekenweek

Reserveer je ticketsAnansi de spin - sterker dan olifant (4+)

Een wonderlijke, muzikale voorstelling met de eeuwenoude verteltraditie van de verhalen van Anansi de spin. Met een ingenieus decor en sprankelende muziek. Het decor verandert van olifant naar walvis en van uitgestrekt woud naar het huis van Anansi. Daar probeert hij op sluwe wijze een bananenimperium te beginnen. Maar gaat dit ook lukken?
Zaterdag 14 oktober
Onderdeel van de Kinderboekenweek

Bewonder deze voorstellingRepelsteeltje (4+)

Er was eens een Molenaarsdochter die van stro goud moest spinnen. Maar wie kan dat nou? Dan moet je wel heel bijzonder zijn. Er ís iemand die dat kan.. maar niemand weet hoe hij heet. Alleen hij zelf. Deze muzikale familievoorstelling zit vol humor, liefde en aandacht. Voorafgaand in de theatertuin spelletjes, tekenen en voorlezen.
Vrijdag 20 oktober
Onderdeel van het Sprookjesfestival

Daar wil ik heen!Sinterklaasfeest: pepernotenpret (2+)

In deze vrolijke en muzikale voorstelling viert Dirk Scheele het Sinterklaasfeest met alle hulppieten en hulpsinterklazen in de zaal. Dirk zingt daarbij veel bekende en nieuwe Sinterklaasliedjes. Wie weet komt Sinterklaas ook nog een deuntje meespelen. Voorafgaand aan het concert kunnen kinderen knutselen, spelletjes doen en hun schoen zetten.
Zondag 19 november
Met o.a. Dirk Scheele

Zing en dans mee(.....) De voorstelling die... 

...schijt heeft aan zijn eigen vage titel (12+). Een absurde en filosofische voorstelling van Theater Artemis. Als alles zo lekker duidelijk is, waarom voelen wij dan niks als we in onze armen knijpen? Nieuwsgierig geworden?
Donderdag 9 november
Theater Artemis

Bestel snel je kaartjes
Op reis naar de toekomst! (8+)

André Kuipers gaat het theater in en vertelt vol enthousiasme over wat het leven van een astronaut inhoudt en waarom ruimtevaart niet meer is weg te denken uit ons dagelijks leven en onze toekomst. Dit wil je niet missen!
Vrijdag 12 januari
André Kuipers

Ontdek alles over de ruimteVeel plezier bij een van deze toffe familievoorstellingen in Musis Arnhem! Klik voor alle leuke familievoorstellingen op de roze website button. Naar de website